Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 10:30

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 5 ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣΜε αισθήματα ικανοποίησης και αισιοδοξίας χαιρετίζω την σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ ΑΕ για την προκήρυξη του διαγωνισμού κατασκευής της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V.

Η απόφαση αυτή αποτελεί την αφετηρία για την νέα αναπτυξιακή προσπάθεια της περιοχής μας και είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ενεργειακής πολιτικής της χώρας μας.

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω τα συγχαρητήρια μου προς την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προς τον Πρόεδρο και καθηγητή κ. Αρθούρο Ζερβό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ ΑΕ, προς το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους της επιχείρησης και όλους όσους πίστεψαν και αγωνίστηκαν για να φτάσουμε σε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα.

Αυτή η απόφαση είναι ιστορικής σημασίας για την περιοχή μας, γιατί σε αυτή την δύσκολη περίοδο της οικονομικής ύφεσης και της μεγάλης ανεργίας, μας καθιστά αισιόδοξους για το μέλλον του τόπου μας.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί με την κατασκευή της νέας μονάδας θα αντικατασταθούν οι παλιές ρυπογόνες μονάδες και θα βελτιωθούν οι περιβαλλοντικές συνθήκες στην περιοχή μας στρεφόμενοι προς την πράσινη ανάπτυξη.

Επίσης, με αυτήν την απόφαση ανοίγει ο δρόμος των μετεγκαταστάσεων των οικισμών Ακρινής, Μαυροπηγής και Ποντοκώμης και τέλος στις 27 Απριλίου αναμένουμε στον Νομό μας την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μπιρμπίλη με την οποία θα συζητήσουμε θέματα της αρμοδιότητας της.

 
Αλέκος Αθανασιάδης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 10:32