Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 10:49

ΤΟ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΗ»

Στην 1η Διαδραστική Έκθεση Ποιοτικής Διατροφής, Υγείας και Ποιότητας Ζωής «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ», συμμετέχει το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα από 8 έως 11 Απριλίου 2010 με οκτώ (8) επιχειρήσεις – μέλη του που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο των Τροφίμων και Ποτών.

Στην Έκθεση, που απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες του χώρου της γεύσης, καθώς στόχος της είναι να συγκεντρώσει όλη την αγορά προϊόντων υψηλής γαστρονομίας και υπηρεσιών υγιεινής διαβίωσης, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις, Επιχειρηματικοί Οργανισμοί και Φορείς από όλη την Ελλάδα. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 8 Απριλίου και ώρα 18:00 από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Καρχιμάκη Μιχάλη.

Ο κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, gourmet προϊόντα μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής και γεωγραφικής προέλευσης, προϊόντα Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης, αλλά και φυτικά καλλυντικά, υπηρεσίες θεματικού τουρισμού και πολλά ακόμα.

Επιπλέον, στο ειδικά διαμορφωμένο Σαλόνι Οίνου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες δημιουργίες Ελλήνων οινοποιών, εκλεκτά αποστάγματα και ηδύποτα, ενώ στο Σαλόνι Gourmet θα υπάρχει μια ειδική παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων υψηλής γαστρονομίας. Το Επιμελητήριο καλεί όλα τα μέλη του και τους πολίτες του Νομού που θα βρεθούν στην Αθήνα από 8 έως 11 Απριλίου να επισκεφθούν το περίπτερο του Επιμελητηρίου στην Έκθεση «ΓΕΥΣΕΙΣ& ΖΩΗ» στο Ζάππειο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Γραμματεία, στην είσοδο της Έκθεσης.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ καθημερινά, και η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 10:52