Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 14:14

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2010»

Έρχονται κάποιες στιγμές που στο όνομα του «κοινού καλού», μας ζητούνται κάποια πράγματα τα οποία ίσως μας φαίνονται δύσκολα ή υπερβολικά. Πράγματα για τα οποία θεωρούμε ότι η προσωπική μας συμμετοχή ίσως να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία, με αποτέλεσμα να αφήνουμε τους υπόλοιπους να διεκπεραιώνουν την προσπάθεια. Σίγουρα, ο τρόπος αυτός –παρόλο που μπορεί να είναι συνήθης- δεν είναι και σωστός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου καλούμαστε μαζί με την υπόλοιπη υφήλιο να δώσουμε το δικό μας στίγμα και να συμμετέχουμε στην «Ώρα της γης» σβήνοντας για μία ώρα (από τις 20:30 ως τις 21:30) τα φώτα δηλώνοντας έτσι εμπράκτως την συμμετοχή μας στην παγκόσμια προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο παγκόσμιο φαινόμενο της Κλιματικής Αλλαγής.

Η κίνηση μπορεί να είναι συμβολική, έχει όμως εξαιρετική σημασία, καθώς δίνει το έναυσμα για έναρξη του προβληματισμού μας σε καθημερινή βάση σχετικά με τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν, προκειμένου να συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στον περιορισμό εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Αυτό που μας ζητείται αυτή τη φορά σίγουρα δεν είναι κάτι δύσκολο ή υπερβολικό. Αντιθέτως είναι κάτι εύκολο και ουσιαστικό στην συλλογική μορφή που λαμβάνει.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει στην Παγκόσμια δράση «Ώρα της γης 2010» και καλεί όλους τους εργαζόμενους, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία να σβήσουν τα φώτα τους και να ανάψουμε όλοι μαζί τη φλόγα της ελπίδας για τον πλανήτη μας.  

Γραφείο Τύπου

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 14:17