Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 13:16

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η Α. ΔιαμαντοπούλουΣτο πλαίσιο της επίσκεψης της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου στην πόλη της Κοζάνης, την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010, για τον εορτασμό της 189ης Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, δόθηκε η ευκαιρία στη Δημοτική Αρχή Κοζάνης να παρουσιάσει το έργο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ο Δήμαρχος, Λάζαρος Μαλούτας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Μάρκος Φλώρος και στελέχη, παρουσίασαν στην Υπουργό το περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης, επισημαίνοντας τον τεράστιο ιστορικό πλούτο και τη σημασία της. Επίσης η κ. Διαμαντοπούλου παρακολούθησε την παρουσίαση του νέου κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και  τις λειτουργίες που  αυτό φιλοξενεί.

Όπως επισημάνθηκε στην Υπουργό η μελέτη του νέου κτιρίου της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης είναι πανέτοιμη, καθώς εντός των ημερών εκδίδεται η οικοδομική άδεια. Επίσης γνωστοποιήθηκε πως ο Δήμος Κοζάνης, έχει επενδύσει στο συγκεκριμένο εγχείρημα ποσό που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Α. Διαμαντοπούλου στην Δ. ΒιβλιοθήκηΤην Υπουργό Παιδείας συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κίρκος, καθώς και οι βουλευτές του νομού, Πάρις Κουκουλόπουλος και Γιάννης Βλατής. Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Μανωλόπουλος. Με το πέρας της παρουσίασης η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία είναι παλαιά γνώστης του πλούτου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την μελέτη του κτιρίου και διαβεβαίωσε πως από την πλευρά της θα παράσχει κάθε στήριξη προκειμένου να ολοκληρωθεί το εγχείρημα.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 13:28