Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 13:01

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΕρώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, κατέθεσε ο βουλευτης της Ν.Δ Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος. Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται:
"Μετά από πληθώρα καταγγελιών, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος κατέθεσε την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, ερώτηση για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στην Πτολεμαΐδα. Η λειτουργία του καταστήματος δεν μπορεί πια να βασίζεται στο φιλότιμο και στην τιτάνια προσπάθεια των υπαλλήλων να εξυπηρετήσουν τους πολίτες της περιοχής. Στην ερώτηση με αρ. πρωτ. 7647 αναλυτικά ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει τα παρακάτω : 
«Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι διαμαρτυρίες συμπολιτών μας, για την πλημμελή λειτουργία του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στην  Πτολεμαΐδα. Ιδιαίτερα μέσα στην πόλη υπάρχουν πολίτες που λαμβάνουν  την αλληλογραφία τους με καθυστέρηση πάνω των  δέκα ημερών, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε οικονομικές, κοινωνικές και υγειονομικές υποθέσεις. Η απάντηση της τοπικής αλλά και της περιφερειακής διεύθυνσης είναι ότι τα προβλήματα οφείλονται στη έλλειψη προσωπικού. Να σημειωθεί ότι οι λιγοστοί υπάλληλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς με ιώβεια υπομονή και κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να εξομαλύνουν το πρόβλημα.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1.     Τι προτίθεται να κάνει για την επάνδρωση του γραφείου των ΕΛ.ΤΑ της Πτολεμαΐδας, που εξυπηρετεί 80.000 κατοίκους;

2.     Θα προσλάβουν τα ΕΛ.ΤΑ έκτακτο προσωπικό ή θα μετατεθούν υπάλληλοι από άλλα γραφεία, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα για έγκυρη και έγκαιρη αλληλογραφία, οι πολίτες της Πτολεμαΐδας εν έτη 2010;»

 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 13:17