Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 12:27

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ (ΤΑΔ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

O δήμος Πτολεμαΐδας με απόφαση του τελευταίου συμβουλίου του αναλαμβάνει τη μετακίνηση μαθητών που φοιτούν στα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ) του Αθλητικού Γυμνασίου και Αθλητικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε στη Δημοτική Επιτροπή Παιδεία από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Κοζάνης.

Το θέμα εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Γρηγόρης Πουγαρίδης, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για το έγγραφο που απεστάλη από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και το οποίο εξηγεί ότι κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας κάλυπτε τα έξοδα μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία και τα Γυμναστήρια με τη μίσθωση λεωφορείων μετά από διαγωνισμό.

Από φέτος, το Υπουργείο αποφάσισε την περικοπή των δαπανών αυτών με την επισήμανση πως αν κάποιος δεν εξασφαλίσει χρήματα για το σκοπό αυτό, τότε τα αθλητικά σχολεία κλείνουν από την τρέχουσα σχολική χρονιά, σε διαφορετική δε περίπτωση θα συνεχιστεί η λειτουργία τους μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου. Το κόστος μεταφοράς για τους μαθητές των ΤΑΔ του Αθλητικού Γυμνασίου και του Αθλητικού Λυκείου εκτιμάται στα 10.000 ευρώ για φέτος.

Η πρόταση που διατυπώθηκε από το δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη είναι να αναλάβει ο δήμος Εορδαίας πλέον από 7ης Ιανουαρίου τη μεταφορά με κάποιο από τα λεωφορεία που θα διαθέτει με οδηγό έναν υπάλληλο από το προσωπικό των συνεργείων του Δήμου, εγκρίνοντας παράλληλα το ποσό των 3.500 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 17:24