Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 11:14

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργίες και τα συλλαλητήριά του.

Συμμετοχή που ήταν απάντηση στα ψέματα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουρ­γού, ότι οι εργαζόμενοι στηρίζουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

Συμμετοχή που ανέδειξαν το Π.Α.ΜΕ. σαν τον ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της Εργατικής Τάξης και αυθεντικό εκφραστή της θέλησης της, απομονώνοντας ακόμα περισσότερο τον Κυβερνητικό και Εργοδοτικό Συνδικαλι­σμό, τις ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η Κυβέρνηση ψήφισε με τη μορφή του κατεπείγοντος το αντιλαϊκό νομοσχέδιο που περικόβει μισθούς, επιδόματα, άδειες, δώρα κλπ και ετοιμάζεται να φέρει τα επόμενα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα αφορούν το συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό και τις εργασια­κές σχέσεις.

Η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι ακόμα πιο μαζική και αποφασιστική.

Η Κυβέρνηση, οι καπιταλιστές, η ευρωπαϊκή ένωση δεν συμβι­βάζονται με την ύπαρξη των δικαιωμάτων που μας απομένουν, θέλουν να μας τα πάρουν όλα, χτυπώντας ενιαία τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την βάρβαρη πολιτική τους, με τη λεηλα­σία της ζωής μας, με την ισοπέδωση του μέλλοντος των παιδιών μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΗ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟ

Θα συναντηθούμε στις πύλες των εργοστασίων, στις υπηρεσίες και στα γιαπιά, περιφρουρώντας την απεργία. Θα συναντηθούμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Π.ΑΜΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΣΤΙΣ 10 πμ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 11:15