Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 11:37

«ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη»  καλεί όλα τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου, που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ.        

Το Σωματείο μας το προηγούμενο διάστημα παρά τον πόλεμο που δέχτηκε από όλες τις πλευρές (εργοδοσία, συνδικαλιστικό κατεστημένο) κατάφερε και κρατήθηκε στην επιφάνεια πετυχαίνοντας ταυτόχρονα πάρα πολλούς στόχους με σημαντικό όφελος για τους εργαζόμενους.

Η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου είναι το κυρίαρχο όργανο που αποφασίζει για τη γραμμή και τον χαρακτήρα του Σωματείου, καθορίζει την παραπέρα πορεία του και οι αποφάσεις της είναι δεσμευτικές για το Δ. Σ.

Γι αυτό κρίνουμε τη συμμετοχή όλων των μελών απαραίτητη στην Γενική Συνέλευση όπου θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για:

1.    Να οργανώσουμε την αντίσταση ενάντια στην οικονομική εξόντωση των εργαζομένων, ενάντια στην αντεργατική, αντιασφαλιστική λαίλαπα της Κυβέρνησης και της Ε.Ε!

2.    Την μέχρι τώρα πορεία, την δράση ακόμα και τα λάθη του Συνδικάτου και των στελεχών του Δ.Σ

3.    Τι συνδικάτο, με ποιες αρχές και με ποια μορφή θα οικοδομήσουμε;

4.    Τον καθορισμό των στόχων και της δράσης μας στο επόμενο κρίσιμο διάστημα.

 

Για ένα σύγχρονο, μαχητικό, διεκδικητικό, ταξικό συνδικάτο.

 Εργαλείο των εργαζομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 11:39