Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 12:38

Κοινή συνεδρίαση των Καποδιστριακών Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού Κοζάνης προτείνει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

altΛαμβάνοντας υπόψη την σχετική παράγραφο του Ν.3463 ¨Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» που προβλέπει ότι μέχρι την εγκατάσταση των νέων Δημοτικών Αρχών «το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις, εξαιρετικά επείγουσες και απρόβλεπτης ανάγκης» και κρίνοντας ότι στην παρούσα φάση δεν υφίσταται θέμα σοβαρότερου από αυτό που έχει να κάνει με τα εφιαλτικά σενάρια ξεπουλήματος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ..
προτίθεται να ενημερώσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας μέσα από την σύγκλιση των οργάνων των Δημοτικών Συμβουλίων.
Προτείνει λοιπόν στους Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού, να συγκαλέσουν συνεδριάσεις με θέμα συζήτηση τις εξελίξεις στη ΔΕΗ και να αποφασίσουν την από κοινού σύγκλισή τους σε χώρο που θα είναι ο περισσότερο ενδεδειγμένος και λειτουργικός για να φέρει εις πέρας μία τέτοια διαδικασία.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει καλύτερη και λεπτομερής ενημέρωση, η οποία θα φτάσει σε όλους τους πολίτες, ενώ από την άλλη, θα επιτραπεί καλύτερος συντονισμός των από κοινού δράσεων, στις οποίες ενδεχομένως θα πρέπει να προβούμε μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όσα δρομολογούνται, πρωτίστως σε βάρος της περιοχής μας, αλλά και της χώρας συνολικά.
Όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του σωματείου είναι στη διάθεση των φορέων προκειμένου να καταστεί υλοποιήσιμη η πρότασή μας, για ένα ζήτημα που αποτελεί πρωταρχικό, ζωτικό και αναπόσπαστο κομμάτι που έχει να κάνει με την ίδια την ύπαρξη και τις προοπτικές εξέλιξης στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 12:43