Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 14:33

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες στις αυτοδιοικητικές εκλογές από το ΕΒΕ Κοζάνης

altΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Χρήστος Σάββας και τα μέλη της Διοίκησης συγχαίρουν θερμά για την εκλογή τους στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και εύχονται καλή δύναμη στο έργο που θα αναλάβουν από 1/1/2011, τόσο τον νέο πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Δακή, όσο και τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας, Βοίου και Σερβίων – Βελβενδού του Νομού Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα, κα Παρασκευή Βρυζίδου, κα Παναγιώτα Ορφανίδου και κ. Βασίλειο Κωνσταντόπουλο.
Θερμά συγχαρητήρια απευθύνουν επίσης και σε όλους τους εκλεγέντες περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και στους Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τιμή χαιρετίζουν και συγχαίρουν όλους όσους προέρχονται από την επιχειρηματική κοινότητα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος όπου αναδεικνύονται ικανοί και άξιοι άνθρωποι και νέες ιδέες που δεν τρομάζουν με το καινούργιο, αλλά μπορούν να προωθούν λύσεις και πολιτικές προς όφελος της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής του τόπου και των συμπολιτών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 14:36