Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 15:48

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΓΚΛΟΥΜΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "'ΚΟΖΑΝΗ -ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ"

Τάσος ΓκλούμποςΣυντοπίτισσες, συντοπίτες

Νιώθοντας την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας με αφορμή τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και να μοιραστούμε μαζί κάποιες μου σκέψεις, θέλω πρώτα να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν επιλέγοντας την υποψηφιότητά μου και χάρηκαν μαζί μου τη επιτυχία της πρωτιάς σε ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο ενός πολλά υποσχόμενου συνδυασμού, μιας πρωτιάς που ελέω Καλλικράτη δε βρήκε αντίκρισμα σε εκπροσώπηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τιμώ όσες και όσους θα ήθελαν να με στηρίξουν και δεν το έκαναν (οι αυτοδιοικητικοί μηχανισμοί εξουσίας δεν αστειεύονται).

Υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω μαζί με όλους τους συνεργάτες, συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στην κίνησή μας να πείσω και τους πιο δύσπιστους και απαιτητικούς πολίτες πως το εγχείρημα θα συνεχίσει την πορεία του, ενεργοποιώντας, συνεγείροντας και τελικά κινητοποιώντας την κοινωνία μας γιατί αν οι λίγοι μπορούν να εμπνευστούν το όραμα, οι πολλοί μπορούν να το εδραιώσουν και όλοι μαζί να το ζήσουν.

Όλοι εμείς που πιστέψαμε πως η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση «Δήμος Κοζάνης – Τόπος να ζεις» μέσα στη σκοτεινή συγκυρία που ζούμε, μπορεί να δίνει ανάσες και προοπτική διεξόδου στις αγωνίες και τα προβλήματα πολλών ανθρώπων, αλλά και φως στα όνειρα της νέας γενιάς, θα εργαστούμε και θα στοχεύσουμε σε περιβάλλον κοινωνικής αλληλεγγύης και οικολογικής ευαισθησίας, να διορθώσουμε τη στρέβλωση που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στο μοντέλο διοίκησης του δήμου, ώστε από μηχανισμός αυτοδιοίκησης να εξελιχθεί σε κίνημα αυτοδιοίκησης.

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες, καλή αντάμωση στους όμορφους αγώνες που έρχονται για να γίνει ο τόπος μας, τόπος να ζεις!

Με ευχαριστίες και εκτίμηση

Τάσος Γκλούμπος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 15:54