Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 13:49

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΣΥΛΛΟΓΟY ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ καταγγέλλουν στους αγρότες της χώρας τη συνεχιζόμενη οργανωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης του έργου συνολικά του Οργανισμού εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με αποκορύφωμα τις πρόσφατες δηλώσεις της Υπουργού στις εφημερίδες Βήμα (26/02/10) και VETO(28/02/10).

Ξεπερνώντας την «ουσία» των δήθεν «σκανδάλων» γιατί μόνο ειρωνικά σχόλια θα μπορούσαν να γραφούν για τους πληροφοριοδότες της Υπουργού, η οποία χωρίς καμία διερεύνηση και τεκμηρίωση υιοθέτησε τις πληροφορίες αυτές και επέλεξε να συνεργαστεί με ανεπαρκείς και φαύλους ανθρώπους, ζητούμε επιτακτικά να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την κακόβουλη φαρσοκωμωδία.

Ας αντιληφθεί η Υπουργός τα καθήκοντά της και τις ευθύνες της και ας ασχοληθεί, επιτέλους, με αυτά στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού για αναμόρφωση του γεωργοασφαλιστικού συστήματος της χώρας σύμφωνα και με τις προτάσεις των εργαζομένων.

Επειδή, όμως, γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η αναμόρφωση εξελίσσεται σε ουσιαστικό ξήλωμα του ισχύοντος γεωργοασφαλιστικού συστήματος και σε κοινωνικό κανιβαλισμό, δεν χρειάζεται πια η Υπουργός να προσπαθεί να διεγείρει τον κοινωνικό αυτοματισμό εναντίον του ΕΛΓΑ και των εργαζομένων του γιατί οι πρακτικές αυτές δεν θα περάσουν.

Εκείνο που χρειάζεται είναι να αναλάβει τις ευθύνες της, να καταγράψει το σχεδιασμό της θεσμικά και τότε θα αντιληφθεί από τις αντιδράσεις των αγροτών και των εργαζομένων το μέγεθος της εξωπραγματικής εικόνας που κάποιοι προσπαθούν να της δώσουν για τη γεωργική πραγματικότητα της χώρας μας.

Απέναντι σε όλη αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης του έργου του ΕΛΓΑ και τις προσβλητικές συμπεριφορές σε βάρος των στελεχών του εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την αξιοπιστία του Οργανισμού, την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και τη συνέχιση ύπαρξης ενός γεωργοασφαλιστικού συστήματος στη χώρα μας στη βάση της υποχρεωτικότητας και του κοινωνικού χαρακτήρα.

Κηρύσσουμε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και συμμετοχή με συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας.

Καλούμε τους αγρότες όλης της χώρας να συμπαραταχθούν στο δίκαιο αγώνα μας που πρέπει να γίνει και αγώνας δικός τους.

 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
                                                                                                     Κ. Τσιτουρίδης                                                              Κ. Σούλιου               
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 13:51