Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 13:38

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΓΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ «ΑΚΡΑΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΛΓΑ καταγγέλλει την άκρατη σκανδαλολογία που με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ οργανώνεται και χρησιμοποιείται επικοινωνιακά για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος του Οργανισμού του ΕΛΓΑ.

Οι δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, που αναφέρονται σε σκάνδαλα και καταγγελίες για δήθεν ανύπαρκτες καλλιέργειες, που αποζημιώθηκαν και που ανακάλυψαν οι δήθεν ελεγκτές του Υπουργείου, «αλήθεια ποιοι είναι αυτοί;» και επίσης οι αιτιάσεις περί υπέρογκων αποδοχών των εργαζομένων, θεωρούμαι ότι αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας, υποψιαζόμαστε ότι εξυπηρετούν σκοπιμότητες και ως τέτοιες τις καταγγέλλουμε. Για όσες περιπτώσεις υπάρχει κακοδιαχείριση και ευθύνη της Διοίκησης του ΕΛΓΑ (πολλές από αυτές έχουμε ως Σύλλογος καταγγείλει στο παρελθόν) το ΥΠΑΑΤ είναι υποχρεωμένο να διερευνήσει και να αποδώσει ευθύνες στους υπαίτιους και όχι να ρίχνει λάσπη εναντίον των εργαζομένων. Αν τυχόν δεν τηρούνται οι Νόμοι και οι Κανονισμοί στην εκτιμητική και ασφαλιστική διαδικασία η κύρια ευθύνη ανήκει στη Διοίκηση του ΕΛΓΑ και στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ.

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ πρέπει να σταματήσει τώρα την επιχείρηση απαξίωσης του Οργανισμού και των εργαζομένων. Αν καταβάλλονται παράνομες αμοιβές στους εργαζόμενους του ΕΛΓΑ το ΥΠΑΑΤ έχει κάθε δικαιοδοσία να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που προβλέπει ο Νόμος ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.    

Ας επιλέξει, λοιπόν, η Κυβέρνηση να εργαστεί προς την κατεύθυνση της θεσμικής και οικονομικής εξυγίανσης του Οργανισμού, έτσι όπως δήλωνε και προεκλογικά και εμείς ως εργαζόμενοι θα παρέχουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Οι οποιεσδήποτε άλλες λύσεις μας βρίσκουν αντίθετους και θα απαντήσουμε αναλόγως.

 
                                   

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                    Η Γενική Γραμματέας

  

                                                                                                        Κ. Τσιτουρίδης                                                         Κ. Σούλιου

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 13:44