Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 11:22

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Α. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

altΣτις πραγματικά κρίσιμες για τον τόπο μας αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου σας καλούμε πρώτα απ’ όλα σε συμμετοχή.

ΝΑΙ νιώθω την απογοήτευση σας από τα τεκταινόμενα στον δημόσιο βίο της χώρας. Αφουγκράζομαι τις επιφυλάξεις σας για ό,τι σχετίζεται με την πολιτική.

Κατανοώ ακόμη την δυσπιστία σας γιατί πιστέψατε σε πολλά που δεν έγιναν ποτέ πράξη. Τα οράματα πολλών ετών που έμειναν στα λόγια και στα χαρτιά/

Πιστεύω όμως παράλληλα ότι αναγνωρίζετε ότι κάποιοι μαχόμασταν μαζί σας χωρίς ποτέ να αποσκοπούμε σε προσωπικά οφέλη. Μαχόμασταν και μαχόμαστε με δύναμη τις ιδέες μας, τα οράματα μας και την αγάπη σας.         

Είναι ώρα τώρα όλοι μαζί καταρρίπτοντας διαχωριστικά τείχη, συνενώνοντας δυνάμεις και συνθέτοντας απόψεις να απαντήσουμε στην κρίση αξιών δυναμικά, ενισχύοντας εκείνους που ποτέ δεν μας πρόδωσαν.

ΜΑΖΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ κατεστημένα με καθαρές επιλογές.
ΝΑΙ μπορούμε να χτίσουμε αξιόπιστα ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» δίνει τεράστιες ευκαιρίες στην αυτοδιοίκηση για άλματα, αρκεί να στηριχθεί πολιτικά και οικονομικά. Είναι βέβαιο ότι εμείς θα διεκδικήσουμε σθεναρά την υποστήριξη του. Στην αυτοδιοίκηση καλούμαστε να αντικαταστήσουμε το κεντρικό κράτος σ’ όσα απέτυχε και κατά γενική ομολογία απέτυχε σε πολλά. Οι τοπικές μας κοινωνίες μπορούν να δράσουν , να αντιδράσουν, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να μεγαλουργήσουν.

Προηγουμένως όμως πρέπει να απαλλαγούν από το παρελθόν. Να επενδύσουν στο νέο και αποτελεσματικό που έρχεται στον Δήμο μας.

Το διακύβευμα των εκλογών μεγάλο και πολύ σοβαρό: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ή ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ?

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ «ΧΘΕΣ» ή ΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ»?

Ο νέος Δήμος Κοζάνης μεγάλος όπως διαμορφώθηκε μπορεί να γίνει και πραγματικά ισχυρός εφόσον διοικηθεί υπέρ του κάθε δημότη και όχι προς όφελος μιας ομάδας, με σχέδιο, όραμα και δύναμη.

Είναι οι δήμος που μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, γιατί διαθέτει πλέον χαρακτηριστικά αναπτυξιακά-τουριστικά(παραλίμνια περιοχή), ενεργειακά(Ελλήσποντος-Υψηλάντης), ιστορικά-πολιτιστικά(Αιανή-Ελίμεια). Ο μεγαλύτερος ΟΤΑ της νέας Περιφέρειας μπορεί να δώσει τον τόνο και την αύρα της αποκεντρωμένης ανάπτυξης.

Φίλες και φίλοι

Αναγνωρίζουμε και κρατούμε οτιδήποτε θετικό από τις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις των πέντε(5) πρώην Δήμων, ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ όμως μπροστά και δρομολογούμε λύσεις για: Πανεπιστήμιο, Νέο Γενικό Πολεοδομικό για όλο τον νέο δήμο, παραειγνάτια αξιοποίηση, ΒΙΠΕ, εμπορευματικό κέντρο, παραλίμνια περιοχή, σύγχρονο δημοτικό οδικό δίκτυο με προσβάσεις στην Εγνατία, τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων, βελτίωση της αισθητικής της πόλης και της περιφέρειας, βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στην Κοζάνη την ταυτότητα που της αξίζει.

Γνωρίζουμε ότι ζούμε σ’ ένα τόπο που πορεύεται δύσκολα αλλά με περηφάνια, αρχές και αξιοπρέπεια. Καταθέτουμε την ψυχή μας στην προσπάθεια να βελτιώσουμε τα πράγματα.

Απευθυνόμαστε σ’ εσάς χωρίς βαρύγδουπες υποσχέσεις με καθαρό πρόσωπο, ρεαλιστικό πρόγραμμα και απόφαση υλοποίησης του. Ζητούμε με την ψήφο σας να αλλάξετε τα πράγματα.

Να φέρετε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στον ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Να στηρίξετε την συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας με την καρδιά και τον νου σας, με την θέρμη των ιδεών σας και την δύναμη της ελπίδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 11:27