Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 11:22

ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟ ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΒΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης διαβλέποντας την ανάγκη προβολής και στήριξης των επιχειρήσεων -μελών του, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην «10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας», που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Καρδίτσας με ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες.
Σε ενιαίο περίπτερο, με την επωνυμία «Επιμελητήριο Κοζάνης», της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε από 8 ως 13 Οκτωβρίου 2010 στο χώρο των παλαιών καπνοθηκών Καρδίτσας, συμμετείχαν επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης με προϊόντα παραγωγής τους, όπως γούνινα είδη, χειροποίητα κοσμήματα, είδη λαϊκής τέχνης και καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Με την εκθεσιακή συμμετοχή του Επιμελητηρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά δόθηκε  η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να συναντήσουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες του Νομού Κοζάνης και τα προϊόντα τους.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν, εκτός από το καταναλωτικό κοινό, και πολλοί εμπορικοί επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στις οποίες δόθηκε η ευκαιρία περαιτέρω προώθησης των προϊόντων τους στην αγορά της ευρύτερης περιφέρειας Θεσσαλίας. 
Στα εγκαίνια της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2010 από τον Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Ντίνο Ρόβλια, παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Παφίλης, ο οποίος και μετέφερε στα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Σάββα την ικανοποίηση των συμμετεχόντων για την στήριξη που τους παρείχε το ΕΒΕ Κοζάνης.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 11:38