Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 11:26

ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
 

Ο δήμος Πτολεμαϊδας εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία (αρθρ. 7 Ν. 3170/03 ΦΕΚ 19111/29-7-2003), σύμφωνα με την οποία αρμόδιοι για την περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων είναι οι δήμοι, προχώρησε στην έγκριση απόφασης της δημαρχιακή επιτροπής για την υλοποίηση του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων σκύλων.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά στην περισυλλογή, σήμανση, καταγραφή, στείρωση, εμβολιασμό-αποπαρασιτισμό, αποθεραπεία, υιοθεσία και επανένταξη των αδέσποτων σκύλων.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση της Δημαρχιακής επιτροπής και του συμφωνητικού για την υλοποίηση του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων σκύλων, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος απευθύνθηκε στη διεύθυνση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κοζάνης, η οποία υπέδειξε τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους και ορίστηκε η κ. Δήμητρα Μανώλα μετά την υποβολή σχετικής προσφοράς για να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Όσοι δημότες θέλουν να απευθυνθούν στο δήμο σχετικά με το πρόγραμμα των αδέσποτων σκύλων μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλ. 2463025779 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8 με 2 το μεσημέρι.