Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2010 09:24

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

altΗ δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη, με θέμα τη λήψη έκτακτων μέτρων ασφάλειας και καθαριότητας, ενόψει της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων στην πόλη της Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2010, στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, κ. Γεώργιος Κολτσίδας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πτολεμαΐδας, κ. Ιωάννης Βακουφτσής, διοικητές και εκπρόσωποι της αστυνομίας καθώς και της  Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, κ. Λάζαρος Σαββίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κοζάνης.   

Στην εν λόγω συνάντηση των φορέων συζητήκαν θέματα ασφάλειας, ευταξίας, καθαριότητας και τάξης εν όψει της διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε η διοργάνωση να είναι απόλυτα επιτυχής.

Ο Δήμος Κοζάνης δίνοντας βαρύτητα στον αθλητισμό και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών, έχει καταφέρει να αποτελεί αθλητικό προορισμό με μεγάλες αθλητικές δυνατότητες. Διαθέτει όλες τις υποδομές για να ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε μεγέθους αθλητική διοργάνωση, όπως αυτή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων, και παράλληλα κάνει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε μία ασφαλή και καθαρή πόλη, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2010 09:42