Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2010 12:27

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο.

altΆμεση και απολύτως αποτελεσματική απεδείχθη μία ακόμα ενέργεια – όχληση που έγινε από το Σωματείο Παραγωγής Η/Ε ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αυτή τη φορά για την κακή και επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για όλους όσους χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό Πτολεμαΐδας Κοζάνης κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το τμήμα από την πόλη ως στο ύψος του Βιομηχανικού Συγκροτήματος.

Μετά την τελευταία επιστολή του Σωματείου μας (στις 23 Ιουλίου) προς το Νομάρχη Κοζάνης, με αίσθημα ικανοποίησης διαπιστώσαμε ότι όχι απλά ξεκίνησαν άμεσα αλλά ολοκληρώθηκαν σε χρόνο dt οι διαδικασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο οδόστρωμα με την πάροδο του χρόνο και εξαιτίας φυσικά της συνεχούς χρήσης του από τη μία και της  κακής συντήρησής του από την άλλη.

Ορισμένα πράγματα, πραγματικά,  «κρίνονται εκ του αποτελέσματος» και για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ το γεγονός της άμεσης κινητοποίησης της αρμόδιας υπηρεσίας, αποδεικνύει τη σοβαρότητα του θέματος που θέσαμε, επιβεβαιώνοντας έτσι τις ανησυχίες μας με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, αυτόν δηλαδή της έναρξης και ολοκλήρωσης των απαιτούμενων εργασιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2010 12:34