Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 13:58

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ JERZY BUZEK ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

altΚαταδικάζω με τον πιο απόλυτο τρόπο τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης. Οι πράξεις τρομοκρατίας δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση. Εκφράζω τη θλίψη μου για το θάνατο του συνεργάτη του Έλληνα Υπουργού και πατέρα δύο παιδιών.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Jerzy Buzek εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γεωργίου Βασιλάκη, υπασπιστή του Έλληνα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη  που έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη βόμβας στο υπουργικό κτήριο, την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, μια παγιδευμένη συσκευασία βρέθηκε δίπλα στο γραφείο του  Έλληνα Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η  βόμβα εξερράγη στα χέρια του συνεργάτη του Υπουργού, ο οποίος  προσπάθησε να την ανοίξει.

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και  στα  προσφιλή πρόσωπα του γενναίου αυτού ανθρώπου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Οι  τρομοκρατικές επιθέσεις δεν  δικαιολογούνται  σε καμία περίπτωση. Εκφράζω τη θλίψη μου για το θάνατο του συνεργάτη του Έλληνα Υπουργού και  πατέρα δύο παιδιών.

Είναι αδιανόητο σε περιόδους κρίσης όταν ένα έθνος πρέπει να δρα και να λειτουργεί ενωμένο για την υπέρβαση δυσκολιών, ότι κάποιοι δεν διστάζουν να σκοτώσουν αθώους πολίτες. Καταδικάζω τους δράστες αυτής της βομβιστικής επίθεσης.  Εκφράζω την βαθιά συμπάθεια μου προς την Ελληνική Κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό", δήλωσε ο Πρόεδρος Buzek.
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 14:17