Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 11:01

ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΛΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Στο προσκήνιο για μία ακόμα φορά τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ, αφού ένα ακόμα εργατικό ατύχημα έρχεται να καταδείξει την αναγκαιότητα για πιστή εφαρμογή των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να υφίσταται μία κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα στο Ορυχείο της Μαυροπηγής εργαζόμενος απογευματινής βάρδιας, σε εργολάβο,  έπεσε από την ερπύστρια μπουλντόζας με αποτέλεσα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Από θαύμα και πάλι δεν θρηνήσαμε θύματα. Ως πότε όμως; Ως πότε το αυτονόητο, η τήρηση δηλαδή των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας θα αντιμετωπίζεται με ολιγωρία και ανευθυνότητα;

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθημερινά, κάθε στιγμή και σε κάθε ευκαιρία δεν θα κουραστεί να απαιτεί την επιβολή - από την ΔΕΗ προς τους εργολάβους - της υπογραφής συμβάσεων που θα εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, με ασφάλεια και τήρηση των κανονισμών Υγιεινής.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει ανένδοτα τον αγώνα για την εξασφάλιση συνθηκών εργασίας, που θα εξαλείψουν τις τριτοκοσμικές, επικίνδυνες και εντατικοποιημένες καταστάσεις και επισημαίνει προς όλους τους εργαζόμενους να μην εκτελούν ΚΑΜΙΑ εργασία εάν πρώτα δεν διασφαλίσουν τις ασφαλείς συνθήκες, γιατί για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

 
 Γραφείο Τύπου
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 11:21