Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 16:00

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

altΣτην εκδήλωση για την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 της Εορδαϊκής Δύναμης βρέθηκε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, προκειμένου να τιμήσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γραμματούλα Χριστίδου, τον προπονητή και πατέρα της Χρήστο και όλους του αθλητές του συλλόγου.

Ο κ. Τσιούμαρης επεσήμανε ότι διαχρονική του θέση είναι ότι σημασία έχει ο αγώνας και όχι το αποτέλεσμα, καθώς η αξία που πρέπει να εμφορεί τους αθλητές είναι αυτή της ευγενούς άμιλλας και διαπλάθει ακέραιους χαρακτήρες». Είναι υποχρέωση του δήμου να βρίσκεται κοντά σε αθλητές, όπως η Χριστίδου και τα άλλα παιδιά με πανελλήνιες διακρίσεις και να τους παρέχει στήριξη.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε από αθλητή του TAE KWON DO του συλλόγου με το οποίο του ζητούσε τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Πτολεμαϊδα, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι γονείς των αθλητών να τους δουν να αγωνίζονται από κοντά και με την ευκαιρία ανακοίνωσε ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία όποτε ζητηθεί από το δήμο η συμβολή του σε μια πανελλήνια διοργάνωση θα προσφέρει τη στήριξή του.

Τέλος, ο κ. Τσιούμαρης ευχήθηκε να έρθει γρήγορα και το χρυσό μετάλλιο στη Γραμματούλα και να έχει την ευκαιρία να της απονείμει την ανώτατη διάκριση της πόλης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 16:06