Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 15:43

Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»

altΠάνω από 1000 άτομα, αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδοί βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαϊδα, στο πλαίσιο των Θερινού Πρωταθλήματος Προαγωνιστικών Κατηγοριών Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας και τα «Δελφίνια» συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών αναδείχθηκαν πρώτα σε συγκομιδή μεταλλίων τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο σκυταλοδρομιών, κατακτώντας συνολικά 84 μετάλλια.

Στους αγώνες συμμετείχαν 604 αθλητές από τις ομάδες: Δελφίνια Πτολεμαϊδας, Πανσερραϊκός, Νηρέας Βέροιας, Άτλας Κοζάνης, Μ. Αλέξανδρος Γρεβενών, Εθνικός Κοζάνης, Ποσειδώνας Κοζάνης, ΚΟ Σερρών, ΚΟ Σερρών 2005, Νηρέας Κατερίνης, Άλμπατρος Κοζάνης, ΝΑΣ Ημαθίας, Ακαδημία Πιερίας, Αρχέλαος Κατερίνης, Δίας Κατερίνης και Σβορώνος.

Στους αγώνες βρέθηκε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας, ο οποίος καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες τόνισε «χαίρομαι που βρίσκονται σήμερα εδώ τα παιδιά, οι γονείς, οι προπονητές και οι παράγοντες της κολύμβησης από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Τα νέα κολυμβητήρια που δημιουργήθηκαν μας δίνουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνεργαστούμε προς όφελος των παιδιών μας, να φιλοξενήσουμε και να φιλοξενηθούμε σε πόλεις της Ελλάδας στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων κολύμβησης».

Ο κ. Τσιούμαρης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές, ενώ τόνισε ότι καιρός είναι ο πρωταθλητισμός να έρθει και στην περιφέρεια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία των Δελφινιών, τα οποία βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις του βάθρου και αποδεικνύουν σε κάθε συμμετοχή τους το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στο Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας.

Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την υποδοχή που έτυχαν στην Πτολεμαϊδας, αλλά και από το επίπεδο και την ποιότητα της διοργάνωσης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 15:54