Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 10:46

ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

altΗ Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη θεσμοθετήθηκε στις 14 Ιουνίου, από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2005 και θα εορταστεί για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη είναι αφιερωμένη στους Νέους Εθελοντές Αιμοδότες. Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών κάνουν μια προσπάθεια να περάσουν το μήνυμα της προσφοράς Ζωής στους Νέους μέσα από τις επιτροπές Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών  που δημιούργησαν.

Η πράξη της Αιμοδσίαος είναι μοναδική, και οι Εθελοντές Αιμοδότες είναι καθημερινοί αλλά ιδιαίτεροι άνθρωποι, είναι σωτήρες, αυτό το μήνυμα Ανθρωπιάς πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους μας
Χρειαζόμαστε κάθε έναν από αυτούς, αλλά χρειαζόμαστε και πολλούς ακόμα ανθρώπους να συντρέξουν για να δώσουν χωρίς κόπο ένα μικρό κομμάτι του χρόνου τους, ένα μικρό κομμάτι του εαυτού τους που το σώμα τους θα αναπληρώσει γρήγορα, αλλά είναι ανεκτίμητο και αναντικατάστατο κομμάτι βοήθειας για τον λήπτη, τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Πολλοί άνθρωποι λένε απλά πως δεν γνωρίζουν τις ανάγκες μας για αίμα. Σκοπός μας είναι να ενωθούμε και να συνεργαστούμε με όποιον χρειάζεται και να κάνουμε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να διαδώσουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα πως κάθε υγιής άνθρωπος μπορεί και πρέπει να γίνει αιμοδότης και να σώζει ζωές. Το σχέδιο δράσης μας αποσκοπεί σε αυτό και είμαστε αισιόδοξοι πως οι ελπίδες και οι προσπάθειές μας δε θα προδοθούν.

Ραντεβού την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010 από το πρωί ως αργά το βράδυ, στο ΚΙΟΣΚΙ ενημέρωσης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ στην πλατεία Νίκης, κάτω από το Καμπαναριό.

Η συμβολή και υποστήριξη σας θα βοηθήσει να επιτύχει η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και να φέρει τον Κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στο 100 τις εκατό εθελοντικής αιμοδοσίας.

Γι αυτό σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,

Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Νικ. Πλακοπίτη 11, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561 & www.seakozanis.gr)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 10:51