Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 14:16

«ΕΝΩΣΗ»: ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΚΔΜ

Το βράδυ της 7ης Ιουνίου οι εργαζόμενοι στην απογευματινή και νυχτερινή βάρδια του Υποτομέα Φύλαξης του Λ.Κ.Δ.Μ., αφού  ενημέρωσαν το τμήμα Ασφάλειας της Πτολεμαΐδας κατάφεραν μετά  από παρακολούθηση και  με οργανωμένες κινήσεις, αφενός να σταματήσουν την κλοπή  καλωδίων και χαλκού και αφετέρου να παραδώσουν στην ελληνική δικαιοσύνη  τα  4 άτομα τα οποία αποπειράθηκαν να κλέψουν τα πολύτιμα αυτά υλικά από το ορυχείο.

Να σημειωθεί ότι  οι φύλακες των ορυχείων έχουν κατ’ επανάληψη σταματήσει παρόμοιες ενέργειες  υπεξαίρεσης υλικών στο παρελθόν.

Το προσωπικό φύλαξης αντιμετωπίζει καθημερινά τον αυξημένο κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων, την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, καθώς καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, πολλές φορές με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, προκειμένου να διατηρήσει τις παρεχόμενες εργασίες του σε υψηλό επίπεδο.

Το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε – ΔΕΗ  Η « ΕΝΩΣΗ » συγχαίρει το προσωπικό φύλαξης του ΛΚΔΜ, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους, δίνουν καθημερινά την μάχη με ζήλο και αυταπάρνηση.

Παράλληλα αξιώνουμε από την Διοίκηση να σταματήσουν τις όποιες σκέψεις μπορεί να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους για την  κατάργηση των θέσεων αυτών  και την  αναπλήρωση τους με προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας.

Το Σωματείο Ενέργειας Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε – ΔΕΗ Η « ΕΝΩΣΗ » δηλώνει ότι θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις . Ο αγώνας μας δεν σταματά, συνεχίζεται και εντείνεται έως ότου επιλυθούν τα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζόμενων.

 

                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                                                   ΕΝΩΣΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 14:18