Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 18:42

Ευρωπαϊκό άρωμα στην διαδικτυακή εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας- Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία.

Εκδήλωση μέσω διαδικτύου με θέμα: Καθαρές Ενεργειακές Τεχνολογίες – Η τεχνολογία Υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 10:45-12:15. Θα συμμετέχουν οι:

Γεώργιος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας,

Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ευρωβουλευτής, Εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για το Ταμείο δίκαιης μετάβασης και

Γεώργιος Χατζημαρκάκης – Hydrogen Europe Γενικός Γραμματέας

Συντονιστής θα είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Πατρινού και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις με δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια της Ελληνικής Περιφέρειας.

Το θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Το Μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας και πως θα οδηγηθεί με ασφάλεια στην μεταλιγνιτική εποχή.
  • Πως ο Μηχανισμός και το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που ανακοινώθηκε θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τις περιοχές της ΕΕ και ειδικότερα της Δυτικής Μακεδονίας.
  • Προκλήσεις και Προοπτικές στη Νέα Εποχή.
  • Υδρογόνο: αναπόσπαστο κομμάτι της δίκαιης μετάβασης.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/a_ov2FYzYio  και από πολλά Περιφερειακά Κανάλια ανά την Ελλάδα.

Την εκδήλωση-τηλεοπτική εκπομπή διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον βιομηχανικό σύνδεσμο Hydrogen Europe.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 19:01