Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:11

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2019 και στην Κοζάνη

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας #thilaZO, διοργανώνει τον 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Για την Κοζάνη τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα “ΚΟΖΑΝΗ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας”

https://www.facebook.com/groups/KozaniBFMothers/

και σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

                             Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί

      Στην κεντρική πλατεία ,μπροστά από τον χώρο περιποίησης βρεφών

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδάκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Δέκα χρόνια κοινής πορείας συμπληρώνονται φέτος για το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.

Δέκα χρόνια κοινής πορείας απλών, καθημερινών μητέρων, οι οποίες ενώθηκαν απ' άκρη σ' άκρη σ' ολόκληρη την Ελλάδα κατά χιλιάδες και μοιράστηκαν φόβους, ανησυχίες, αγωνίες, ανασφάλειες, απόγνωση, απελπισία, ελπίδα, πίστη, αγάπη, αφοσίωση, ειλικρίνεια, αναγνώριση, επιτυχίες.

Δημιούργησαν μια διαδικτυακή κοινότητα, δημιούργησαν μια ευρεία οικογένεια όπου η καθεμία έδωσε κομμάτι της ψυχής της και με υπομονή και επιμονή, έβαλε το λιθαράκι της για την αλλαγή που θα χαίρονται αύριο τα παιδιά μας.

Μέσα στα δέκα χρόνια, η αγάπη μας και η πίστη μας στην αξία του θηλασμού, κατόρθωσε ώστε τα απαξιωτικά και περιπαικτικά σχόλια των πρώτων χρόνων, να μετατραπούν σε σχόλια απορίας “ Γιατί κάποιος να συνεχίζει να πραγματοποιεί εκδηλώσεις για κάτι που θεωρείται πλέον δεδομένο και αυτονόητο;”

Για την δικιά μας γενιά και τις προηγούμενες, ο θηλασμός δεν ήταν δεδομένος, δεν ήταν αυτονόητος και οι στατιστικές το αποδεικνύουν περίτρανα. Δίνουμε έναν αγώνα ψυχής και βγαίνουμε νικήτριες. Στα δέκα χρόνια, έχουμε καταφέρει αυτό που στα μάτια μας το πρώτο διάστημα φάνταζε αδύνατον.

Έχουμε αλλάξει την εγκατεστημένη νοοτροπία δεκαετιών. Δεν είναι ένας εύκολος αγώνας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:20