Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 08:44

Σήμερα η παράσταση του Καλλιτεχνικού σχολείου Κοζάνης στην Αίθουσα τέχνης

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή της Αίθουσας Τέχνης (ΔΗΠΕΘέατρο Κοζάνης). Μετά την εξαιρετική εμφάνιση της θεατρικής μας ομάδας στην παράσταση

που έδωσε στην αίθουσα «Δ. Μητρόπουλος» του Μεγάρου μουσικής Αθηνών (στην 3η πανελλαδική συνάντηση Καλλιτεχνικών Σχολείων), παράσταση που απέσπασε θερμούς επαίνους και  πολύ ευμενείς  κριτικές, δίνουμε παράσταση για τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 13 Μαΐου και σε δύο παραστάσεις (10.30 π.μ. και 12 μ.)  θα παρακολουθήσουν τη δραματοποιημένη αλληγορία ενός λαϊκού παραμυθιού οι μαθητές της Στ΄ τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας. Οι παραστάσεις αυτές αποκτούν και τον χαρακτήρα της ενημέρωσης για την ύπαρξη και λειτουργία του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης και ετοιμάστηκαν με τη βοήθεια και συνεργασία της Βθμιας  και Αθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη από τη Δευτέρα 6 Μαΐου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχ. έτος 2019-2020. Η διαδικασία των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

 

 

                                                                                             Ο Διευθυντής

           

                                                                                    Γρηγόριος Αθ. Κοντός

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 08:54