Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 19:45

Μαθητικό χαράτσι με τις ''χίλιες και μια νύκτες'' του ΔΗΠΕΘΕ. Να παρέμβει άμεσα ο Λάζαρος Μαλούτας

Το δελτίο τύπου δεν αναγράφη τιμή εισητηρίου για τις παραστάσεις των μαθητών. Είναι προφανείς οι ''λόγοι'' των υπευθύνων του ΔΗΠΕΘΕ. Χρειάστηκε τηλεφωνική διευκρίνιση για να μας ενημερώσουν οτι το μαθητικό εισιτήριο είναι 6 €.

Επιμένουν οι κρατικόμισθοι παράγοντες Καλογερίδου και Καραχισαρίδης στην πανάκριβη τιμή των 6€, οταν το Δηπεθε χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο με εξασφαλισμένη πελατεία των εκατοντάδων σχολείων με τους χιλιάδες μαθητές απο την Κοζάνη την Πτολεμαϊδα εως και την Φλώρινα και την Καστοριά γεμίζει ασφυκτικά κάθε μέρα την Αίθουσα Τέχνης. Περιφρονούν η αγνοούν οτι οι σημερινοί νεόπτωχοι αδυνατούν ακόμη και για τα πολύ βασικά. Δυστυχώς με τον τρόπο που έχουν οργανωσει την ''δουλειά'' δεν αφήνουν κανένα περιθώρεια αντίδρασης στους ταλαιπωρημένους και κάποιους εξαθλιωμένους οικονομικά γονείς αφού ολο το σχολείο μεταφέρεται ''υποχρεωτικά'' ως δραστηριότητα στο θέατρο. Το γράψαμε και την περσινή χρονιά, το επαναλαμβάνουμε και φέτος για την οικονομική αρπαχτή του ΔΗΠΕΘΕ. Ντροπή τους!

Χρειάζεται άμεσα να παρέμβει ο δήμαρχος  Κοζάνης για μία περισσότερο λογική τιμή στο μαθητικό εισιτήριο. Ειναι επιτακτική ανάγκη.

Το δελτίο τύπου του ΔΗΠΕΘΕ

«ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ» Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην «Αίθουσα Τέχνης», 7 μ.μ.

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει το έργο «Χίλιες και μια νύχτες», συνεχίζοντας χωρίς διάλειμμα την ετήσια παρουσία του στο παιδικό & εφηβικό θέατρο. Φέτος η παράσταση θα μας ταξιδέψει στην Ανατολή για να συναντήσουμε τον Αλή Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες, τον Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι και άλλες ιστορίες που αφηγείται η Σεχραζάτ στις ξάστερες αραβικές νύχτες. Οι χίλιες και μια νύχτες ή αν θέλετε τα παραμύθια της Χαλιμάς κατάγονται από την αφηγηματική και λογοτεχνική παράδοση της αραβικής χρυσής εποχής. Όταν η καλλιέργεια των επιστημών και των τεχνών έφτασαν στο αποκορύφωμα τους τον 6ο έως 8ο αιώνα μ.Χ.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν για τα σχολεία τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και για το κοινό θα δοθεί μια παράσταση την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης.

Σκηνοθεσία – χορογραφίες : Πάρις Μαντόπουλος
Διασκευή – μουσική επιμέλεια : Πάρις Μαντόπουλος, Γιάννης Καραχισαρίδης
Σκηνικά – κοστούμια : Σοφία Παντουβάκη
Φωτισμοί : Σάκης Παπαδόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη – video : Άσπα Σιώκου
Βοηθοί σκηνογράφου : Βενετία Νάση, Φένια Παλυβού

Τους 32 ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί :
Γιώργος Αβραμίδης, Νικήτας Αναστόπουλος, Νίκος Αξιώτης, Ελένη Κοτταρίδη, Νάνση Μπούκλη, Σπύρος Πετούσης, Σάββας Σωτηρόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 20:57