Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 08:53

Η Natassa Mare moumtzidou και Apopsis Trio σε βραδυά jazz στην Κοζάνη

Η εξαίρετη ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου σε συνεργασία με το καταξιωμένο στο διεθνή χώρο της jazz «Apopsis Trio», αποτελούμενο από τους ..

Γιώργο Τζούκα, Λάκη Τζήμκα και Μανώλη Κουτσουνάνο, σε μία μαγική jazz βραδιά, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο «ΕΡΜΙΟΝΙΟ». Oι μουσικοί θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη διεθνή jazz σκηνή και από την προσωπική τους δισκογραφία.

Επίσης, στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το σχήμα θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον κορυφαίο έλληνα μουσουργό Μάνο Χατζιδάκι. Μία συνάντηση της jazz με τα πλέον αγαπημένα τραγούδια όλων μας.

Το ensemble, με διεθνείς συμμετοχές σε jazz & contemporary music festivals, κινείται στον ευρύ χώρο της jazz, συνδυάζοντας στοιχεία της mainstream σκηνής με το ύφος και τη λεπτή αίσθηση του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και της σύγχρονης μουσικής. Μία δυναμική μουσική σύμπραξη γεμάτη ενέργεια από μουσικούς που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη σκηνική τους παρουσία, την αισθαντικότητα, τη δεξιοτεχνία καθώς και τη χαρακτηριστική, ζεστή διαδραστικότητα της Νατάσσας Μάρε με το κοινό.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 11:46