Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 08:45

Μουσικός Jazz Νοέμβριος στο Ξενοδοχείο Ερμιόνιον

Φέτος το Νοέμβριο, το ξενοδοχείο "Ερμιόνιον" σε συνεργασία με τους μουσικούς της jazz της πόλης μας, προσφέρουν ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο πρόγραμμα συναυλιών, μέσα από ήχους τις παραδοσιακής, Jazz, Latin και διασκευές ελλήνων συνθετών.

Συμμετέχουν σπουδαίοι μουσικοί από την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε πέντε ξεχωριστές ιδιαίτερες μουσικές παραστάσεις.

Ο Μουσικός Νοέμβρης αρχίζει το Σάββατο στις 9 /11 και ώρα 9:30 μ.μ

Με το NewFacesQuartet αποτελούμενο από τους, Νίκο Βαλταδώρο στην τρομπέτα, Πέτρο Δαμιανίδη στο ακουστικό μπάσο, Κώστα Αντωνόπουλο στην κιθάρα και τον Σωτήρη Κουτσουνάνο στα τύμπανα, εξαίρετοι μουσικοί αναγνωρισμένοι στο χώρο της jazz, επηρεασμένοι από mainstream, θα μας παίξουν jazzstandards από κορυφαίους θρύλους τις jazz όπως: MilesDavis, JohnColtrane, CharlieParker, DukeEllington κ.α.

Παρασκευή στις 15/11 και ώρα 9:30 μ.μ

Η εξαίρετη ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου σε συνεργασία με το καταξιωμένο στο χώρο της jazz Apopsis Trio, αποτελούμενο από τους Γιώργο Τζούκα στο πιάνο, Λάκη Τζήμκα στο ακουστικό μπάσο και Μανώλη Κουτσουνάνο στα τύμπανα, θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη διεθνή jazz σκηνή και από την προσωπική τους δισκογραφία. όπως άλλων σπουδαίων συνθετών, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα της ελληνικής παραδοσιακής και τζαζ μουσικής, συνδυάζοντας ρυθμικά στοιχεία από την παράδοση μας, ιδιαίτερα της Μακεδονίας και της Θράκης.

Σάββατο στις 16/11 και ώρα 9:30 μ.μ

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκη. Η εξαίρετη ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου με τους Apopsis Trio θα διασκευάσουν τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη όπωςάλλων σπουδαίων ελλήνων και ξένων συνθετών ντύνοντας ταμε στοιχεία jazz και Latin.

Παρασκευή στις 22/11 και ώρα 9:30 μ.μ

ToJazzfusiontrio αποτελούμενο από τουςOlegChaly στο Hammondorgan, τον Σάκη Ζαχαριάδη στην κιθάρα και τον Φώτη Βακουφτσή στα τύμπανα, θα μας δώσουν έναν ξεχωριστό ήχο τις jazz μέσα από το fusion ύφος, που ενώνει την funk, Jazz, και Latin μουσική.

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει Jamsession συμμετέχοντας επιπλέων μουσικοί αντικαθιστώντας ο ένας τον άλλον ανταλλάσοντας τις εμπειρίες τους.

Κυριακή 1/12 και ώρα 8:00 μ.μJazzTropicalQuartetΗ τζαζ με μια φρέσκια καλοκαιρινή ματιά. Το κουαρτέτο που δίνει μια νέα φρέσκια αίσθηση τόσο σε κλασικές τζαζ συνθέσεις όσο και σε αυθεντικές λάτιν, λάτιν τζαζ και Brazilian.Χαρακτηριστικό τους οι δυνατές ζωντανές εμφανίσεις με σούπερ ερμηνείες από τα μέλη της μπάντας ( όλοι τους αξιόλογοι μουσικοί με περγαμηνές) και οι προσεγμένες ενορχηστρώσεις που προσδίδουν στον ήχο τους όγκο ,ζωντάνια και την πινελιά αυθεντικότητας που χρειάζεται η μουσική που υπηρετούν. Κοινό τους όχι μόνο οι φίλοι της λάτιν αλλά και γενικότερα οι λάτρεις της τζαζ και γενικότερα της μαύρης μουσικής αλλά και όλοι όσοι είναι ανοιχτοί στα καλά ακούσματα. Καλή μουσική, κέφι και ρυθμός στην τροπική πλευρά της τζαζ!!! Ο Γιάννης Οικονομίδης: τρομπέτα, φλικόρνο, φωνή, Σπύρος Ρασιάς: πιάνο , Δημήτρης Γιαλαμάς: ηλεκτρικό μπάσο και Αλέκος Σπανίδης: τύμπαναΣυμμετέχει : Latin Χορευτικό μπαλέτο

Τιμή εισόδου για όλες τις συναυλίες : 3 ευρώ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 08:56