Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 17:23

Qatargate: Ελεύθερη με “βραχιολάκι” η Εύα Καϊλή μετά από 4 μήνες κράτησης

Η Εύα Καϊλή, θα τεθεί πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκιόπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Σβεν Μέρι, στο Euronews.

«Δεν θα δώσω περισσότερα σχόλια, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια λογική απόφαση που άργησε πάρα πολύ να ληφθεί», ανέφερε ο δικηγόρος της σε σύντομη δήλωση που παραχώρησε.

Σημειώνεται πως η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισή της ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών το πρωί της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής συγκαταλέγεται μεταξύ των υπόπτων για το σκάνδαλο Qatargate και η απόφαση για την αποφυλάκισή της έρχεται μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση των Παντσέρι και Ταραμπέλα, αλλά και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης για την οποία συνεχίζονται οι έρευνες, η βελγική αστυνομία έχει κατασχέσει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά μετά από έρευνες σε σπίτια και γραφεία.

Το γεγονός πως η Εύα Καϊλή ήταν η μόνη για την οποία δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημα της αποφυλάκισης είχε προκαλέσει την αντίδραση διεθνών μέσων ενημέρωσης.

πηγη: dikastiko.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 17:27