Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 16:41

Εκτός των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. κι ο Θέμης Χειμάρας

Μετά τη Μαρία Σπυράκη, τη Σοφία Νικολάου και τον Ανδρέα Πάτση προστέθηκε στην «παρέα» των εκτός «γαλάζιων» ψηφοδελτίων και ο Θέμης Χειμάρας.

Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας που ελέγχεται γιατί παραβίασε τον νόμο περί ασυμβίβαστου έκανε γνωστό πως «με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου (...)».

Μετά την αποκάλυψη ότι η Επίκουρη Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Ευθυμία Στάμου, που έλαβε το πόρισμα του ΣΔΟΕ που εξεδόθη στις 15 Μαρτίου προς επικύρωση, το επέστρεφε ως «ατελές» ζητώντας συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση, τα «φτερά» του πρώην βουλευτή κόπηκαν και οδηγήθηκε στην απόφαση να μην δώσει τη μάχη για την επανεκλογή του.

Ο Θέμης Χειμάρας με δήλωσή του επιμένει ότι το πόρισμα, το οποίο επεστράφη ως ατελές,  τον δικαιώνει και υποστηρίζει ότι πάλι πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του. Υποστηρίζει ότι δεν θα επιτρέψει να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό του καθώς και να πληγεί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτές τις κρίσιμες ώρες και θα περιμένει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος (…) γιατί είναι σίγουρος πως στο τέλος, «το φως θα νικήσει το σκοτάδι, η σκευωρία θα καταρρεύσει, η αλήθεια θα επικρατήσει».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 16:45