Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 18:37

Θέμης Μουμουλίδης: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Το σχόλιο του πρώην βουλευτή και Σκηνοθέτη στην σελίδα του στο fb

Σποτ που παίζουν κάθε τρία λεπτά, "επώνυμοι" που δανείζουν την εικόνα τους για να κατανοήσει ο λαός τη σοβαρότητα του προβλήματος,

ΜΜΕ που επιδοτούνται για να μας πείσουν πως πρέπει [έπρεπε πια] να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές με στόχο την τρομοκράτηση και τον φόβο των ανθρώπων, ΜΑΣΚΕΣ που πρέπει , αλλά δεν ΠΡΕΠΕΙ να φορμάμε, ΠΟΙΝΕΣ για κάθε παραβάτη, και ΔΕΛΤΙΟ καθημερινής ενημέρωσης σε τόνο ιεροδυναμικό [ προφανώς αυτή την εικόνα επέλεξε η επικοινωνία] , ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ , εν μέσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!, σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες , γιατί αυτά που ακολουθούν δεν θα αντέχονται.
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, η υποψία ύπαρξης σχεδίου, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ, μια άσκηση ετοιμότητας , για "όπλα" που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως θα επιθυμεί στο μέλλον το παγκόσμιο ΣΥΣΤΗΜΑ! Αυτό που προσπαθεί να σταθεί όρθιο στην παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά και για να επιβιώσει θα πρέπει οπωσδήποτε κάποιοι να γίνουν πολύ πλουσιότεροι και η παγκόσμια κοινωνία πρωτόγνωρα φτωχότερη!!!
ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ένωση να δοκιμάζει τις αντοχές της. ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ και πάλι να στείλουν τον λογαριασμό στους λαούς! [ τι άλλο σημαίνει το "λεφτόδεντρο" που δεν υπάρχει πια;]
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...
ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που αφυπνίζεται!, καθώς ένας πυκνός και πολύ δημιουργικός διάλογος έχει αρχίσει, για το μέλλον του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, [που πρέπει να αφορά και το μέλλον της παγκόσμιας κοινωνίας] . ΚΑΙ ανάμεσα στις εξαιρετικές φωνές και προτάσεις νέων ανθρώπων, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ , ως εξαίρεση ευτυχώς, Ο ΦΟΒΟΣ, των κομμάτων, και η διατύπωση πως πρέπει η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΧΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!.
Ό,τι δηλαδή πιο επικίνδυνο μπορείς να ακούσεις από σκεπτόμενο άνθρωπο, σε μια εποχή "που ο κόσμος γέρνει, γκρεμίζεται"].
ΛΕΣ και δεν είναι πολιτκός ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , στη χώρα που [θριαμβολογούμε] γέννησε τον πολιτισμό.
Λες και δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ο τρόπος που θα απαντήσει η Πολιτεία στα ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ , ενός χώρου, λεηλατημένου από πολιτική αδιαφορία.
Λες και υπάρχει τέχνη ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ [ ναι, σαν αυτή που έκανε ο αμερικάνικος κινηματογράφος δεκαετίες μετά τον β Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και η ιδιωτική τηλεόραση χρόνια τώρα. "Πολιτική διαμόρφωσης συνειδήσεων" λέγεται].
Όποιος φοβάται να αντιληφθεί και να δεχθεί, πως η ΤΕΧΝΗ είναι ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, είναι βέβαιο πως άλλο πράγμα έχει στο μυαλό του και πιθανόν βρίσκεται σε λάθος χώρο.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ θα αντιμετωπίσουμε την κρίση.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ θα διεκδικήσουμε για λογαριασμό κάθε καλλιτέχνη, αλλά και κάθε εργαζόμενου.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ θα αγωνιστούμε να υπερασπιστούμε το μέλλον της κοινωνίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί,
Η ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 18:43