Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 10:27

Συνάντηση της Καλλιόπης Βέττα με τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ

Η κ. Βέττα συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές του ΟΤΕ και συγκεκριμένα με τον κ. Ελ.  Βούρκα,  πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κοζάνης - Γρεβενών

της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών και τον κ. Ν. Τζαναμπέτη, γραμματέα της εξελεγκτικής επιτροπής της Ομοσπονδίας και της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής. Το ζήτημα που συζητήθηκε ήταν η απεργία για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την υπογραφή τριετούς συλλογικής σύμβασης εργασίας και της ενιαίας σύμβασης που θα αφορά όλο τον επιχειρηματικό όμιλο.

Η Βουλευτής διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι είναι στο πλευρό τους, καταδίκασε απερίφραστα τις διώξεις και τις συλλήψεις που υφίστανται πανελλαδικά ενώ παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η οποία δια στόματος του Πρωθυπουργού περιέγραφε μέχρι πρότινος τον ΟΤΕ ως πρότυπο επιχειρηματικό και εργασιακό μοντέλο που πρέπει να γενικευτεί.

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιταχθούν σθεναρά σε παρόμοιες εξελίξεις: Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα που ξεκίνησε αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου γενικεύεται, τόσο με νομοθετικά μέτρα όσο και με κατασταλτικούς μηχανισμούς. Οι εργαζόμενοι, σε συμμαχία με όλες τις κοινωνικές ομάδες, οφείλουν να είναι σε εγρήγορση για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους και να αποτρέψουν την συντονισμένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα επαγγελματικά τους δικαιώματα»

 

Με εκτίμηση, 

 

Γραφείο Βουλευτή​

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 10:29