Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 15:38

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ τους φταίει Κουκουλόπουλος που η δημόσια περιουσία γράφτηκε στο υπερταμείο!

η ανακοίνωση της ΝΕ συριζα

Δεν είναι απλά απελπισμένοι… Είναι πανικόβλητοι!

Χτες έτρεξαν να υπερψηφίσουν την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας που επισπεύδει τη διαδικασία για την αύξηση του κατώτατου μισθού,

εγκαταλείποντας το πολιτικό σχέδιο της ΝΔ που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για παραμονή στο περιθώριο του κόσμου της εργασίας.

Αυτοί που με απόφαση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το 2012, μείωσαν τον κατώτατο μισθό κατά 22% και θέσπισαν τον υποκατώτατο μισθό για τους νέους κάτω των 25 ετών, ώστε να μειωθεί κατά 32%, και να οδηγήσει στην έξοδο από τη χώρα τους νέους μας, δεν άντεξαν στην αναγνώριση της πραγματικότητας.

Αυτή η κυβέρνηση, κατάφερε να βγάλει τη χώρα από το ζυγό των μνημονίων και τώρα αποκαθιστά βήμα – βήμα τις αδικίες που διέπραξαν σε βάρος του λαού μας.

Τώρα Κουκουλόπουλος και Μανιάτης από το ΚΙΝΑΛ, σε αγαστή συμφωνία με το Γιακουμάτο (αυτόν που το Γενάρη του 2012 καλούσε την κυβέρνηση «Να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα») βρήκαν για αντιπερισπασμό να ξαναζεστάνουν την παραπλανητική είδηση και μαγείρεψε το επιτελείο του κομιστή για ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας της χώρας. Μέχρι και την Ακρόπολη θυμήθηκαν.

Εμείς τονίζουμε και πάλι. Το Υπερταμείο είναι για την αξιοποίηση και όχι για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όπως προέβλεπαν τα μνημόνια που είχατε φορέσει θηλιά στο λαιμό του λαού. Όσα από τα ακίνητα του Δημοσίου χρησιμοποιούνται σε χρήσεις που σαφώς περιγράφει η απόφαση, επιστρέφουν στο Δημόσιο. Τα υπόλοιπα αξιοποιούνται και από το όφελος της αξιοποίησης, 50% θα πηγαίνει στο χρέος και 50% στην ανάπτυξη της χώρας.

Ούτε υποθήκη, ούτε ξεπούλημα. Δικά τους έργα ήταν αυτά.

 

 

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 15:45