Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Απριλίου 2018 21:02

Στο ακριτικό φυλάκιο της Διποταμίας την Ημέρα του Πάσχα η βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στο φυλάκιο της Διποταμίας, στα σύνορα με την Αλβανία, βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

«Αυτές τις Άγιες Ημέρες, είμαστε δίπλα στους στρατιώτες μας που φυλάγουν τα σύνορα της πατρίδας μας και τους ευχόμαστε καλή θητεία ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους. Η σκέψη μας είναι κοντά στον Ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη, στον Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και στις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν με υπερηφάνεια και γενναιότητα αυτή την άδικη δοκιμασία ».
               Η κυρία Τελιγιορίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι η κράτηση των δύο στρατιωτικών μας θα λήξει σύντομα, καθώς πρόκειται για «προφανή καταπάτηση τόσο των αρχών του Δικαίου, όσο και των κανόνων που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις μεταξύ κρατών τα οποία, μάλιστα, μετέχουν στους ίδιους διεθνείς οργανισμούς Ασφάλειας όπως το ΝΑΤΟ».
"Απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, η δική μας απάντηση πρέπει να είναι η ενότητα, η ομοψυχία του Λαού μας και η απεριόριστη υλική και ηθική στήριξη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που αποτελούν την εγγύηση για την περιφρούρηση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας μας. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή μας"