Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 20:44

O Κ. Σέλτσας χαρακτήρισε ως "λαγό" τον Μ. Δημητριάδη για τις δηλώσεις του που αφορούν την πώληση της Μελίτης

Η αναφορά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης σε δηλώσεις του στο τοπικό ραδιόφωνο της  ΕΡΤ ότι η πιθανότητα να πωληθεί η μονάδα της Μελίτης στην Φλώρινα δεν απαραίτητα κακό καθώς θα λύσει σειρά προβλημάτων

όπως η μετεγκατάσταση της Αχλάδας» δημιούργησε θύελλα πολιτικών αντιδράσεων στην Φλώρινα, με πρώτο τον τοπικό βουλευτή Κωνσταντίνο Σέλτσα να ζητά με σχόλιο του στο fb από τον συνάδελφό του, του ίδιου κόμματος, να ανακαλέσει τις δηλώσεις του και τον χαρακτηρίζει “ως λαγό” που του έχουν αναθέσει ρόλο.

«Ο λαγός για άλλη μια φορά έπαιξε τον ρόλο του» σημειώνει ο βουλευτής που δεν διστάζει να μιλήσει για «μεθοδεύσεις συντρόφων βουλευτών και περιφερειακών παραγόντων» δείχνοντας προφανώς και τον περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη που ως στόχο έχουν να μείνουν εκτός παιχνιδιού οι ατμοηλεκτρικοί σταθμοί της Κοζάνης.

 Χρησιμοποιεί ακόμη και σκληρές εκφράσεις για να τους ασκήσει κριτική. «…..να ανακαλέσει, διαφορετικά οι μεθοδεύσεις οι των (συντρόφων και περιφερειακών παραγόντων, του στιλ ο κο@@@@ να διαφυλαχθεί των ΑΗΣ Κοζάνης και τίποτα άλλο) θα έχει και συνέχεια, η μικρή Φλώρινα του ενός Βουλευτή έχει φωνή» σημειώνει ο βουλευτής.

Η έκφραση του Κωνσταντίνου Σέλτσα για τον σύντροφό του από την Κοζάνη Μίμη Δημητριάδη «Ο λαγός για άλλη μια φορά έπαιξε τον ρόλο του» συνδέεται με την πρόσφατη κοινοβουλευτική δραστηριότητα του βουλευτή να φέρει τροπολογία στην βουλή για τα χρέη της ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Σαββίδη, ισχυριζόμενος τότε απέναντι στην θύελλα διαμαρτυριών που είχε ξεσπάσει, ότι «δεν έχει σχέση με φωτογραφική τροπολογία», και  ότι την συγκεκριμένη «ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ και την κατέθεσε ο ίδιος ως υπεύθυνος των Επιτροπών Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου».

Την διαμαρτυρία εντός του κοινωνικού δικτύου ξεκίνησε ο «Φλωριναιος» Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας Παντελής Αργυριάδης, πού είναι σε διάσταση  με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις  δηλώσεις Δημητριάδη και κάλεσε τον τοπικό βουλευτή Φλώρινας να λάβει θέση.

Το σχόλιο του Κώστα Σέλτσα: Και φυσικα οχι,να ανακαλεσει ,διαφορετικα οι μεθοδεύσεις οι των (συντροφων και περιφερειακών παραγόντων, του στιλ ο κο@@@@να διαφυλαχθεί,των ΑΗΣ Κοζανης και τιποτα αλλο)θα εχει και συνεχεια,η μικρη Φλωρινα του ενος Βουλευτη εχει φωνη.Λυπαμαι για τς δηλωσεις συντροφων .Ο λαγος για αλλη μια φορα έπαιξε τον ρολο του

Σπύρος ΚΟυταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 21:39