Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 19:48

Σε ευθεία αντιθεση ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με τον Καρυπίδη για το προσφυγικό. Η δηλωσή του προξενεί σοβαρά ερωτηματικά για την διαχείριση του προσφυγικού (βιντεο)

Ο  αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος με μια περίεργη δηλωσή του έρχεται να ταράξει τα νερά του συνδυασμού που κυβερνά την Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας.

Ο πρώην στρατιωτικός γιατρός «καταγγέλλει σκοτεινούς κύκλους που θέλουν να αλλοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό, βλέπει νέο παιδομάζωμα για τα ελληνόπουλα που φεύγουν στο εξωτερικό να εργαστούν, και βλέπει κάποιους που προσπαθούν να κατεβάσουν τα συμβολά μας σημαίες απο τις αίθουσες. Στο τέλος -αναφέρει- θα μας αφήσουν ένα πανί μπλέ και ασπρο. Αυτά τα καταγγέλλω και εφιστώ  την προσοχή σε όλους να επαγρυπνούμε για να μπορέσουμε όταν πρέπει να αντιδράσουμε''. Να υπενθυμίσουμε ότι οι φοβικές και περίεργες δηλώσεις του κ. Αδαμόπουλου γίνονται μια μέρα μετά την παρουσία του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη στην εκδήλωση ‘’καλώς τους’’  που οργάνωσε το Κοινωνικό συμβούλιο στην Κοζάνη για τους πρόσφυγες, στην οποία ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές.

Οι  δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη είναι σε ευθεία αντίθεση με τις δημόσιες προθέσεις και πολιτικές δεσμεύσεις του περιφερειάρχη σε ότι αφορά το προσφυγικό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ Θ. Καρυπίδης μόλις χθές  ανακοίνωσε την πρόθεση του ''να στηριχθεί η μόρφωση και σχολική δραστηριότητα των προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται η θα φιλοξενηθούν στην δυτική μακεδονία'' ενώ έχει δείξει τουλάχιστον εγρήγορση και ευθυγράμμιση με τις κυβερνητικές πρακτικές για το προσφυγικό.

Ακομη με τις δηλώσεις του ο  κ. Αδαμόπουλος προκαλεί ερωτηματικά εαν με τέτοιες απόψεις μπορεί και θέλει να διαχειριστεί ο ίδιος το ευαίσθητο θέμα της φιλοξενίας προσφύγων. Θα αποδοκιμαστούν οι απόψεις του απο την περιφερειακή αρχή;  

Σπυρος Κουταβας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 20:36