Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:08

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ ΣΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

altτων Σ. Κουταβά-Σ. Φούντογλου 
Σε κοινή συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Πουτακίδης ανακοίνωσε την στήριξη του στο πρόσωπο της Άννας Νανοπούλου στο δεύτερο γύρω των εκλογών. Όπως δήλωσε ο ίδιος «συμπαραστέκεται και στέκεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό της Α. Νανοπούλου με την πίστη ότι οι πολίτες της Κοζάνης που συμμετείχαν στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία θα πράξουν το ίδιο και την δεύτερη Κυριακή». Μίλησε με θερμά λόγια για το ήθος, την εμπειρία ,την ανιδιοτέλεια και την αγωνιστικότητα της Άννας Νανοπούλου σημειώνοντας ότι «είναι μονόδρομος η στήριξή της από τον συνδυασμό μας ώστε ο τόπος μας να απαλλαγεί από την 20χρονη μονόπλευρη διοίκηση στο δήμο».

Από την πλευρά της η Άννα Νανοπούλου μίλησε για προγραμματικές συγκλήσεις του συνδυασμού της με τον Κώστα Πουτακίδη τονίζοντας πως «τους ενώνουν κοινή αγώνες και μάχες που έχουν δώσει μαζί τα τελευταία χρόνια». Το κλίμα κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου δεν ήταν πανηγυρικό όπως θα ανέμενε κανείς μετά από μια τέτοια πολιτική κίνηση ενώ οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς το πρόσωπο του Κώστα Πουτακίδη έπεφταν βροχή.

 

Λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού του Κώστα Πουτακίδη που υπενθυμίζουν στον επικεφαλή του ψηφοδελτίου την απόφαση που πήρε ο συνδυασμός σε ευρεία σύσκεψη να καλέσει τους φίλους και ψηφοφόρους που στήριξαν το συνδυασμό Δήμος Κοζάνης-Δήμος Ανοιχτός στο δεύτερο γύρο να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Στην ίδια ανακοίνωση που υπογράφουν 6 στελέχη του συνδυασμού δηλώνουν ότι “διαφωνούν με την στήριξη του Κώστα Πουτακίδη στην Άννα Νανοπούλου λέγοντας μάλιστα ότι «για αυτή του την κίνηση δεν ενημέρωσε τον συνδυασμό και ότι οι ίδιοι το πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ». Σε άλλο σημείο κάνουν λόγο για απαράδεκτη τακτική του Κώστα Πουτακίδη που έρχεται σε αντίθεση με όσα ο ίδιος έγραφε πριν από τις εκλογές «περί αποτυχημένων συνταγών του παρελθόντος».

Μάλιστα τα 6 στελέχη που υπογράφουν την δήλωση διερωτώνται «εάν ο συνδυασμός είναι ανεξάρτητος με όσα διακήρυττε ο Κώστας Πουτακίδης στο παρελθόν ή θα άγεται και θα φέρεται ανάλογα με τις κομματικές δεσμεύσεις του ιδίου». 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 21:41