Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 14:22

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ Α. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ

alt Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες για την συμμετοχή τους σ αυτή την δύσκολη εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Το αποτέλεσμα με λίγες λέξεις είναι ότι :
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στην Β΄ Κυριακή. Η καταγραφείσα μεγάλη αποχή δημιουργεί ένα στοίχημα συμμετοχής του κόσμου στην επαναληπτική ψηφοφορία για όλους μας.
Συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα και τις εκλογικές επιδόσεις τους.

Παρ ότι το εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να αναλυθεί με ιδιαίτερη προσοχή , θεωρούμε ότι υπάρχει ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο.
Η παρούσα δημοτική Αρχή δεν συγκεντρώνει υπέρ της την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος και στην Β΄ Κυριακή ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ από την ΑΡΧΗ. Οι τέσσερις υπόλοιποι συνδυασμοί σε όλη την προεκλογική περίοδο είχαμε μια κοινή θέση : Τεθήκαμε κατά του συνδυασμού της Ενότητας του κ. Μαλούτα αναλύοντας ο καθένας από την πλευρά του τους λόγους και τις θέσεις μας.

Επομένως καλούμε συνυποψηφίους και συμπολίτες σε συγκλίσεις προκειμένου να επιτύχουμε τον κοινό στόχο που είναι : Η ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο της Κοζάνης και ΝΕΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του προς όφελος των πολιτών .
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 14:41