Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 14:45

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Μ. ΓΚΑΣΗ

Σ. ΚΟΥΤΑΒΑΣτου Σπύρου Κουταβά
Μ'ενα λιτό δελτίο το γραφείο τύπου της Περιφέρειας ενημερώνει οτι η θέση του γενικού γραμματέα Γ. Κίρκου για το φραστικό επεισόδιο στην ΤΕΔΚ εκφράσθηκε απο τον γενικό διευθυντή Αθ. Τζάρο.
“Η θέση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Τσοτυλίου κ. Γκάση Μανώλη στην πρόσφατη συνεδρίαση της Τ.Ε.Δ.Κ. Κοζάνης, εκφράστηκε από τον Γενικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Τζάρο”.
Ο Γ. Κίρκος η δεν γνωρίζει τα όσα κατήγγειλε χθες ο υπηρεσιακός παράγοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "
flash" η προσπαθεί δια της εύλογης σιωπής να μαζέψει τον "τραχανά".
Ο κ. Τζάρος, προς γνώση του Γ. Κίρκου, μίλησε για "σύστημα Γκάση" στο Βοΐο για "επαναλαμβανόμενες εργολαβίες των 45.000€, που τις κτυπούσαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες από την περιοχή", μάλιστα ανέφερε εργολάβο που εκτέλεσε 14 συμβάσεις. Ακόμη μίλησε και για "κατάτμηση συμβάσεων προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι εργολάβοι". Ο κ. Τζάρος αναφέρθηκε και στο βαθύ παρελθόν μιλώντας πάντα ως υπηρεσιακός παράγοντας για την υπόθεση του Γηροκομείου Τσοτυλίου, θέμα που όμως ο ίδιος, ως δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης, είχε καταφερθεί εναντίον του Γκάση την περίοδο 1998-2002.
Εάν όλα όσα ακούσθηκαν είναι αληθή, δεν πρέπει να μιλάμε για μια υπόθεση που έχει οσμή σκανδάλου;
Είναι έτσι η πρόκειται για παρεκτροπή του συγκεκριμένου υπηρεσιακού παράγοντα που τοποθετήθηκε ως μη όφειλε για εκκρεμείς υποθέσεις που είχε ο ίδιος με τον Γκάση όταν ήταν στην αντιπολίτευση;
Ο γενικός γραμματέας οφείλει να ξεκαθαρίσει εάν τα όσα κατήγγειλε χθες ο κ. Τζάρος απηχούν τις απόψεις της Περιφέρειας.
Εάν πράγματι ο συγκεκριμένος δήμαρχος λειτουργούσε με αδιαφάνεια κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα, τώρα το εντόπισε η Περιφέρεια η ο κ. Τζάρος; Μετά την απόφαση του να αποσυρθεί από τα κοινά κατάλαβαν τι ακριβώς συμβαίνει;
Γιατί, μέχρι πριν από είκοσι ημέρες η Ιπποκράτους έκανε σφυγμομετρήσεις στο Βοΐο που έδειχναν το Μ. Γκάση να προηγείται κατά πολύ σε σχέσει με τις αντίπαλες υποψηφιότητες. (μάλλον ούτε η Ιπποκράτους γνώριζε).
Θα πρέπει να αποφασίσουν εκεί στην περιφέρεια, ο Γ. Κίρκος και οι συνεργάτες του, εάν πρόκειται για "γκάφα ολκής" ως προς το χειρισμό της υπόθεσης η πρόκειται για ζήτημα που θα πρέπει να ελεγχθεί σε βάθος από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να καταλήξει αρμοδίως εκεί που πρέπει.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 20:30