Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010 15:29

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΟ veto news.gr: «ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ"

Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥΜε την φράση «είμαι παρούσα και συνεχίζω» η δήμαρχος Μουρικίου Παρασκευή Βρυζίδου τόνισε στο vetonews.gr την αποφασιστικότητά της να κατέλθει υποψήφια δήμαρχος στον διευρυμένο δήμο Εορδαίας.  Σε ανακοίνωση – δήλωση που εξέδωσε τονίζει: «Οι πολίτες της Εορδαίας στέλνουν μήνυμα αγωνίας, αλλά και επιταγής, για τη σύνθεση δυνάμεων και ενός συνδυασμού, που θα δώσει στην περιοχή αυτά που δικαιούται και της ανήκουν.

Η ευθύνη του μηνύματος βρίσκεται σε όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη, που οφείλουν να ακούσουν τους πολίτες, πριν αποφασίσουν για τον συνδυασμό που θα επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει.
Τα κόμματα, με γενικά κριτήρια πανελλήνια, εκφράζουν την στήριξή τους σε αυτούς που θεωρούν ότι είναι καταλληλότεροι και περισσότερο αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες.
Τα γενικά κριτήρια όμως, δεν λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και δεν οδηγούν πάντα σε αυτόν που πραγματικά επιλέγει η τοπική κοινωνία, σαν καταλληλότερο.
Οι πολίτες έχουν αλάνθαστο κριτήριο, αρκεί να έχουν τη δυνατότητα επιλογών.
Η υποψηφιότητά μου ξεκίνησε με διάθεση δουλειάς και στήριξης της τοπικής κοινωνίας, μετά και από τη δική της παρότρυνση.
Η εμπειρία και η αποτελεσματικότητά στην αυτοδιοίκηση ήταν η πρώτη δικλείδα εγγύησης και ασφάλειας.
Η πρόταση μας είναι βέβαιο πως φέρνει προοπτική ανάπτυξης και αληθινή ποιότητα ζωής.
Το ζητούμενο είναι η σύγκλιση δυνάμεων και όχι αντιθέσεις και διλλήματα.
Το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας είναι πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και η αγάπη για τους ανθρώπους του τόπου μας, μπορεί να καθοδηγήσει την πορεία μας ώστε με τρόπο αξιόπιστο να δώσουμε αυτό που μπορούμε και πρέπει.
Η φωνή του τόπου και της νέας γενιάς ζητά λύσεις και εμείς είμαστε παρόντες για να τους υπηρετήσουμε».                

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010 15:51