Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 12:04

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΚ Δ.Υ.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
«Είναι πρωτοφανής και απαράδεκτη η σπέκουλα εις βάρος ενός συλλογικού οργάνου, όπως είναι η παράταξη της ΠΑΣΚ Δ.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ, ενώ εκτυλίσσεται ένας κύκλος αντιπαράθεσης και αντιδικίας το τελευταίο  διάστημα, που αφορά τη στελέχωση του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 Οι όποιες διαδικασίες ακολουθούνται για τη στελέχωση της κρατικής μηχανής, είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα, με βάση κάποια , δε συνιστά καμμιά ανάμιξη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, που δε λαμβάνουν γνώση της κατευθυνόμενης εκμετάλλευσης που εξελίσσεται ερήμην τους.

Είναι απαράδεκτο κάποιοι που ζητούν νομιμοποίηση για τις θέσεις που καταλαμβάνουν και για την επιχειρηματολογία που αναπτύσσουν, να καταχρώνται τη σφραγίδα της ΠΑΣΚ Δ.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ, χωρίς να γνωρίζει η πλειοψηφία της οργάνωσης το θέμα και χωρίς να της δίνεται η δυνατότητα να γνωμοδοτήσει γι αυτό.
Και επειδή η επιτυχημένη κομματική διαδρομή κάποιων δε συναρτάται πάντα με εύσημα για τη συνδικαλιστική τους δράση, καλά θα κάνουν να μη χρησιμοποιούν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ως δούρειους ίππους για ίδιον όφελος.
Η αυθαίρετη χρήση της παράταξης που αποσκοπεί στη συγκάλυψη κάποιων αλλά και στη στοχοποίηση προσώπων και επαγγελματικών ομάδων, δεν εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία της ΠΑΣΚ Δ.Υ.»

ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
Δασκάλα –Μέλος της ΕΓ
Της ΑΔΕΔΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Μέλος της Γραμματείας

 

ΣΧΟΛΙΟ VETONEWS: Με αφορμή την παραπάνω επιστολή, είναι πασιφανές ότι κάποιοι που κρύβονται πίσω από τον τίτλο γραμματεία ΠΑΣΚ Δ.Υ. λειτουργούν για ίδιον προσωπικό, πολιτικό και κομματικό όφελος. Το γνωρίζουν οι ίδιοι και τα πολιτικά γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στους οποίους παρέχουν υπηρεσίες…  

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 12:12