Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
vetonews

vetonews

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας και κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας από αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022  προκειμένου να επιβλέψουν την πρόοδο των εργασιών των μεγάλων έργων κατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Η δήλωση του βουλευτή Κοζανης της ΝΔ

Ικανοποιείται άλλο ένα αίτημα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της γούνας, οι οποίες πλήττονται από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Θεωρούμε χρέος μας ως Κοινότητα Κοζάνης να τοποθετηθούμε για όσα συμβαίνουν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Ελαφρυντικό αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον ειδικό φρουρό που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Με έκπληξη και απορία οι επισκέπτες του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης είδαν χθες 27/6/2022 τα μηχανήματα του Δήμου Κοζάνης να γκρεμίζουν το γεφυράκι και τη λιμνούλα στο κάτω μέρος του Δημοτικού Κήπου.

Μια ομάδα με 35 πληρώματα όλοι τους μέλη του 5ου Road trip που ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη, μέσα από δασικούς και ορεινούς δρόμους κατέληξε στις 26 Ιουνίου στην λεκάνη της Πρέσπας.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν το «White Dragon» να μένει εκτός καταλόγου

Με το αργυρό μετάλλιο και άλλες σημαντικές διακρίσεις στις βαλίτσες τους επέστρεψαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στη Σιάτιστα, οι αθλητές του Τμήματος Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών
Στο Ζάππειο Μέγαρο στις 18 Ιουνίου του έτους 2022 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Προφήτης Ηλίας” η με φιλανθρωπικό και πολιτισμικό χαρακτήρα εκδήλωση.

Τη Δευτέρα, οι ευρωβουλευτές θα εξετάσουν καταγγελίες για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, σε ανταλλαγή απόψεων με τον Έλληνα υπουργό Νότη Μηταράκη.

Σελίδα 1 από 3683