Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 15:48

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΙ

Μετά τη μαζική Πρωτομαγιάτικη εξόρμηση του κόσμου στο μοναδικό άλσος (για ποδηλασία, περίπατο, αθλοπαιδιές, οικογενειακές βόλτες κ.α.) που διαθέτει η Κοζάνη, το Κουρί, μόνο πληγές μπορούμε να μετράμε. Η πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στο Κουρί κάθε άλλο παρά σεβάστηκε το χώρο και φεύγοντας παράτησε πίσω κάθε λογής σκουπίδι. Από δεκάδες καμένα από το κάρβουνο σημεία, μέχρι πλαστικές λεκάνες και κάθε είδος περιτυλίγματος.

Τα προβλήματα βέβαια πού έχει το άλσος δεν περιορίζονται στην καθαριότητα. Αφορούν τη συντήρηση και τη γενικότερη αναβάθμιση των εγκαταλειμμένων εγκαταστάσεων, την πυροπροστασία, την απαγόρευση των αυτοκινήτων κλπ.

Πέραν της σταθερής διεκδίκησης των παραπάνω αιτημάτων, αν κάτι πρακτικό μπορούμε να κάνουμε σήμερα για να βοηθήσουμε το Κουρί και να δηλώσουμε την απόφαση μας να το υπερασπιστούμε, είναι  να βοηθήσουμε στον άμεσο καθαρισμό του.  

 Για το λόγο ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης και τα Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης, τον καθαρισμό της περιοχής την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 10:00. Ο δήμος θα διαθέσει ένα συνεργείο με όχημα και σακούλες με γάντια για τον καθαρισμό.

 

Η πρόσκληση ισχύει για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 16:05