Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 21:19

Ανησυχία των Εργοληπτικών εταιριών απο τις δηλώσεις του περιφερειάρχη για ενδεχόμενη διακοπή εξορυκτικών δραστηριοτήτων της ΔΕΗ.

Το κοινό δελτίο τύπου των μεγαλύτερων εργοληπτικών εταιριών που ασχολούνται με εργα εντός της ΔΕΗ δείχνει οχι μόνο ανησυχία αλλα και αιφνιδιασμό στον κλάδο  που απασχολεί  χιλιάδες εργαζομενους και τις οικογενειές τους  στο ΛΚΔΜ. Η υποθεση φαιεται οτο αφορα το δικαστήριο που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα για την υπόθεση

του εξασθενούς χρωμίου που εντοπίστηκε πριν απο εξι χρόνια στο νερό ορισμενων  χωριών του Ελλησπόντου.

Η ανακοίνωση

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο την αναφορά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο την  05-11-2018.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε παρέμβαση από παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση, ανέφερε σαφώς ότι σε περίπτωση καταδίκης της ΔΕΗ Α.Ε σε επικείμενο δικαστήριο σταματάει η εξορυκτική δραστηριότητα και δημιουργούνται νέα δεδομένα για την περιοχή.

Αυτό είναι προφανές ότι έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και σε εμάς τους ίδιους αλλά και στους εργαζόμενους μας. Με  δεδομένο ότι μέσω ημών εκπροσωπείται ένας αριθμός 10-11 χιλιάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους που πλήττονται άμεσα από μια παρόμοια καταστροφική εξέλιξη εκφράζουμε την αγωνία μας και τον έντονο προβληματισμό μας. Τέτοια σοβαρά θέματα  που απειλούν τη μεγαλύτερη οικονομική δραστηριότητα της περιοχής και από τις μεγαλύτερες της χώρας απαιτούν τουλάχιστον υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΒΙΕΡ ΑΤΕ

ΓΑΙΑ ΑΤΕ

ΕΛΙΚΑ ΑΤΕΕ

ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΕ

ΚΑΠΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ

ΚΥΒΟΣ ΑΤΕΒΕΕ

ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΙΚΕ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕΒΕΕ

ΤΕΝΑ ΑΤΕΒΕ

ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 21:31