Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 13:27

Για προβοκάτσια εις βάρος της ΓΕΝΟΠ μιλούν οι συνδικαλιστές


logogenop_smallΣχετικά με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», για την καταγγελία της εκπροσώπου του Επιθεωρητού Δημόσιας Διοίκησης κυρίου Ρακιντζή, ότι κατά τη χθεσινή επίσκεψη της στα γραφεία της ΔΕΗ της έκλεψαν φάκελο με στοιχεία που είχε συγκεντρώσει για την έρευνα που διεξάγει ο κύριος επιθεωρητής σχετικά με το νόμιμο ή όχι ..

των χρηματοδοτήσεων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η εξέλιξη αυτή δεν μας αρέσει καθόλου. Ως συνδικάτο και ως άνθρωποι δεν είμαστε από αυτούς που βλέπουν παντού φαντάσματα και εχθρούς.

Δεν παίρνουμε πάντα την αρνητική και σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και δεν έχουμε μάθει και δεν θέλουμε να ξιφομαχούμε με ανεμόμυλους.

Η χθεσινή εξέλιξη πιθανά να είναι και προβοκάτσια σε βάρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορούμε να το πούμε κατηγορηματικά γιατί δεν θέλουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να προσβάλλουμε ούτε την κύρια που έκανε την καταγγελία αλλά ούτε τους συναδέλφους μας στους χώρους που κινήθηκε η κύρια εκπρόσωπος του επιθεωρητού.

Στο ενδεχόμενο που η χθεσινή εξέλιξη μπορεί να είναι προβοκάτσια σε αυτούς που την έστησαν για να περάσουν την εικόνα ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θέλει ή ενοχλείτε από τον έλεγχο στεντόρεια τη φωνή στέλνουμε το εξής μήνυμα:

« Το στόμα δεν θα μας το κλείσει κανείς»

«Όσοι επιδιώκουν να κάνουν τις βρομοδουλειές τους σε βάρος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού θα μας βρίσκουν απέναντί».

Ø      Λιγνίτη στην τιμή κόστους δεν θα αφήσουμε κανέναν να πάρει.

Ø      Τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ δεν θα αφήσουμε να τα αρπάξουν.

Ø      Στην μετοχοποίηση και εκχώρηση του management δεν θα συμφωνήσουμε.

Ø      Το μνημόνιο όσο κι αν ενοχλεί θα εξακολουθούμε να το αποκαλούμε φέρετρο.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    
Όσο για την ουσία του θέματος προς όλους αυτούς που τώρα... μετά από 20 χρόνια θυμήθηκαν την χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ!! που νομιμότατα γίνεται μέσω ΣΣΕ με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις Διοικήσεις έχουμε να πούμε τα εξής.

Επειδή  δεν φοβόμαστε και δεν ανησυχούμε για την έρευνα του κυρίου Ρακιντζή γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι υπηρετούμε σε αυτή τη ζωή σας λέμε πως εάν η κυρία που καταγγέλλει ότι έχασε χαρτιά που βοηθούν στην έρευνα του κυρίου Ρακιντζή δεν μπορεί να τα ξαναβρεί (που είναι σίγουρο ότι  μπορεί γιατί όπως διαβάσαμε, ότι πήρε από τη ΔΕΗ ήταν φωτοτυπίες) την προσκαλούμε και αυτή και τον κύριο Ρακιντζή πολύ ευχαρίστως να έρθουν στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να τους τα δώσουμε εμείς.

Τέλος ενημερώνουμε ότι εντός ολίγων λεπτών πολυμελής αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με το νομικό της σύμβουλο θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και τον κύριο Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 13:35