Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 11:31

Σταματά την λειτουργία των ορυχείων ο Σπάρτακος

απο παλιότερη κινητοποιηση του ΣπάρτακουΜε σταμάτημα της λειτουργίας ολόκληρου του πάγιου μηχανολογικού εξοπλισμού των Ορυχείων στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο, ο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ δίνει ακόμα πιο δυναμικό τόνο στον νέο κύκλο κινητοποιήσεων, που εδώ και 10 ημέρες έχει ξεκινήσει, για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ΔΕΗ.

Οι ραγδαίες εξελίξεις που καταγράφουν τα ενεργειακά θέματα, η απήχηση που έχουν οι κινητοποιήσεις μας, οι φωνές που προστίθενται καθημερινά και δυναμώνουν τον αγώνα του Σωματείου και ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της Επιχείρησης και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, μέσα από την συνέχιση εκμετάλλευσης του λιγνίτη, τις νέες προσλήψεις, την κατασκευή των νέων μονάδων, το καθαρό περιβάλλον, τις καλύτερες συνθήκες εργασίας, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Σήμερα Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, σταματάμε τη λειτουργία του πάγιου εξοπλισμού σε ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ και στέλνουμε το μήνυμα ,ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

 ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 11:36