Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 21:42

Με απεργία διαρκείας απειλεί ηΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

καταληψη στα γραφεια στην Χαλκοκονδυλη απο την γενοπΥπό κατάληψη τελούν τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ που αντιδρούν στις εργασιακές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση. Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται μπροστά από το κτίριο της ΔΕΗ φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.



Σε μια πρωτότυπη ένδειξη διαμαρτυρίας, εναερίτες της ΔΕΗ κατέβηκαν με σχοινιά από την κορυφή του κτιρίου μέχρι το πεζοδρόμιο κρατώντας καπνογόνα.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος,δήλωσε τα εξής: «Σήμερα σε αυτή την συμβολική κίνηση που κάναμε να καταλάβουμε τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στέλνουμε ένα μήνυμα σε κυβέρνηση και τρόικα πως η ΔΕΗ δεν ξεπουλιέται. Τις επόμενες ημέρες και εφόσον η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της ή σε περίπτωση που προχωρήσει σε περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ, θα απαντήσουμε με απεργία διαρκείας διότι κρίνεται η τύχη της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 21:53