Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 13:03

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Συγκεντρωση εξω απο την πυλη του Αγ.ΔημητριουΣτο κόκκινο βρίσκεται η ανησυχία και ο προβληματισμός των εργαζόμενων στη ΔΕΗ, μετά από όλα όσα όχι απλά είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πορεία και το μέλλον της ΔΕΗ, που εμφανίζεται σφόδρα κλονισμένο και ανατρεπτικό, αλλά και μετά από όλα τα αρνητικά που άρχισαν να βιώνουν στην καθημερινότητά τους με τις περικοπές μισθών, επιδομάτων, συντάξεων κ.ο.κ.
Το κλίμα αυτό εισέπραξαν τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που προέβησαν σε μία ακόμα κινητοποίηση – ενημέρωση των εργαζόμενων (καταλαμβάνοντας για δύο ώρες την πύλη του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου) προκειμένου να ..
τους μεταφέρουν τις λεπτομέρειες των τελευταίων εξελίξεων και να καταγράψουν τους προβληματισμούς τους που σπεύδουν πλέον να εκφράσουν σε κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, περισσότερο από ποτέ είναι έκδηλη η πρόθεση των εργαζόμενων από όλους τους εργασιακούς χώρους, να συμμετέχουν σε κάθε μία δράση που θα προγραμματιστεί στο πλαίσιο και στη λογική αποτροπής των χειρότερων σεναρίων που δεν έχουν σταματημό με τελευταία, την εξωφρενικά απαράδεκτη πρόθεση που φαίνεται να υπάρχει για εκχώρηση του 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μας σταθμών.
Σε πλήρη ταύτιση και σύμπραξη με τις θέσεις και ενέργειες του Συνδικάτου, οι εργαζόμενοι έστειλαν για μία ακόμα φορά σαφές μήνυμα ότι δε θα επιτρέψουν το ξεπούλημα της Επιχείρησης για την οποία εδώ και 50 χρόνια οι πολίτες του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου έχουν καταβάλλει και καταβάλλουν τον μέγιστο κόπο τους, έχουν δώσει την ίδια τους τη ζωή και έχουν στερηθεί πολλά περισσότερα.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 13:10